forza 5 bakabilirsin ama tahminen oda vardır simülasyon oyunların çoğu var gibi sezdimHocam oda var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Truckersmp de arada giriyorum kafa dağıtmalik iyi oluyor
forza 5 bakabilirsin ama tahminen oda vardır simülasyon oyunların çoğu var gibi sezdimHocam oda var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Truckersmp de arada giriyorum kafa dağıtmalik iyi oluyor
Hadesi müzikleri ile satın alabilirsin 50TL denk geliyorMerhaba dostlar, 250 TL bir bütçem vardı NFS Unbound almayı düşünüyorum geriye 130 TL kalıyor sizce bu bütçe ve yakın civarına hangi oyun veya oyunlar alınabilir.
Forza 5 yok hocam ama bütcemi aşıyor o oyunu oynamayı isterdimforza 5 bakabilirsin ama tahminen oda vardır simülasyon oyunların çoğu var gibi sezdim
Evet, ilk oyun biraz korku oyunu gibi ama diğerleri öyle değil. Hikayeyle de alakalı. Kitap uyarlaması olduğu için böyleBen metro serisini aldım ilk 10 dakkada korkudan öldüm.
Bundan daha ucuza inmez benceGta 5 oynamadım hiç arkadaşlar yeni pc aldım hikayesi için falan oynamaya almaya değer mi? (Çok videosunu izleyince sanki tüketip bitirdim gibi geliyor)
Fifa 24 için geç mi kalındı yoksa alınır mı ve bir daha ki indirimler genelde ne zaman oluyor.