Epic Games İlkbahar İndirimleri oyun önerileri.

listeye ekled,im eywallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam doomun ilk oyunları pek sarmadı gerek varmı acaba
Doom Eternal XBOX uygulamasında çok ucuza aldım ben bi' ara, oradaki oyunları takip etmekte de fayda var.
Eğer EPIC'te pahalı ise diye söylüyorum, fiyatına bakmadım.

Doom Eternal XBOX uygulamasında çok ucuza aldım ben bi' ara, oradaki oyunları takip etmekte de fayda var.
Eğer EPIC'te pahalı ise diye söylüyorum, fiyatına bakmadım.
şuanlık epicte daha ucuzda frostpunk baya ucuz gelıyodu gecenlerde

syndıcate aynı fiyatlarda aslında ac unıtymı syndıcatemı sence
ben hala unityciyim ama subjektif bişey ondan başkasıda syndicate diyebilir bu şey gibi ben mantıyı çok seviyorum arkadaşımda sarmayı yani ikiside güzel yemek ama hastasına

ben hala unityciyim ama subjektif bişey ondan başkasıda syndicate diyebilir bu şey gibi ben mantıyı çok seviyorum arkadaşımda sarmayı yani ikiside güzel yemek ama hastasına
aynen öyle,bakalım belki bütçeyi arttırıp ikisini birden alırım

Ben hariç unity seven biri ilk kez gördüm herkes yerden yere vuruyor unityyi 😂 ben tüm seriyi oynamadım gerçi originsden sonrasını bilmiyorum

Witcher 3 ve cyberpunk 2077+dlc

Ben hariç unity seven biri ilk kez gördüm herkes yerden yere vuruyor unityyi 😂 ben tüm seriyi oynamadım gerçi originsden sonrasını bilmiyorum
valla hocam insanlar buglarından ve sonundan ötürü sevmiyorda benim hoşuma gitmişti sonu açıkcası origins sonrasını çok bende oynamadım originsi bitirdim bıraktım sıra odyssey de onuda herhalde death strandingi bitirdikten sonra başlicam gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,880
Üyeler
175,120
Son üye
kaan241
Geri