Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,595
Reis yılbaşı ayağına verebilir aslındaketçap mayonez de ister misin çocuk adam![]()
Zor ama imkansız değil
FH 3 de olur
Reis yılbaşı ayağına verebilir aslındaketçap mayonez de ister misin çocuk adam![]()
Forza serisini vermezler diye düşünüyorum Microsoft biraz cimridirReis yılbaşı ayağına verebilir aslında
Zor ama imkansız değil
FH 3 de olur
Hob ss aldımRDR online vermezse ağır şerefsizim. Yazın.
Dur lan dur. Alıntılama, hangisini verirse ona göre değiştiricem.Hob ss aldım
Artık çko geçDur lan dur. Alıntılama, hangisini verirse ona göre değiştiricem.![]()
Cyberpunk bence imkansız. Ama witcher 3 olabilir.Senin aklında başka oyun var mı peki? benim düşüncem WD Legion. Çoğunluk Cyberpunk diyor.
Mafia 1Artık çko geç![]()
Witcher 3 çok ucuz olmaz bence gizemli oyunlar genellikle 200 TL üstü oyunlar veriyorlartCyberpunk bence imkansız. Ama witcher 3 olabilir.
Banada öyle geliyor fakat büyük konuşmamak lazım. Zamanında GTA V'e de imkansız demişti herkesCyberpunk bence imkansız. Ama witcher 3 olabilir.
Evet tam olarak bahsetmek istediğim buyduWitcher 3 çok ucuz olmaz bence gizemli oyunlar genellikle 200 TL üstü oyunlar veriyorlart
Banada öyle geliyor fakat büyük konuşmamak lazım. Zamanında GTA V'e de imkansız demişti herkes
Witcher 3 bence biraz nasıl desem küçük kaçar insanlar büyük oyun dedikten sonra Cyberpunk tarzı yeni çıkmış oyunlar vs. bekliyor Witcher 3 biraz beklentileri karşılamaz ama verilirse güzel de olur. Hayır demem![]()
Kral WRC 9 da çok iyi verseler keşkeCyberpunk bence imkansız. Ama witcher 3 olabilir.
Güzel oyunmuş inşallah verirler kralKral WRC 9 da çok iyi verseler keşke