Biraz yavaş doğru. Boss fight'ları falan da çok kolay. Ama dediğim gibi arada bir girip kafa dağıtmalık güzel bir yapım bence.Bana çok yavaş geldi o oyun
Yo hocam sadece açıklıyorum drama veya tartışma çıkarma niyetinde değilim siz sert tonda okudunuz sanırımdaha 3. gün ? sakin
Bir ara GOG.com da ücretsiz vermişti onu. GOG hesabını da kontrol edebilirsin.prison architect i alamadım çok üzgünüm napabilirim
estağfurullah bende dikine gitmiyorum beleş oyun yani söylenmenin anlamı yok maksatında demiştim yanlış anlaşıldım sanırımYo hocam sadece açıklıyorum drama veya tartışma çıkarma niyetinde değilim siz sert tonda okudunuz sanırım
şuan verdikeşke red dead verse
Benim eleştirdiğim konunun da o olmadığını anlatmış arkadaş. Sorun yok yani .estağfurullah bende dikine gitmiyorum beleş oyun yani söylenmenin anlamı yok maksatında demiştim yanlış anlaşıldım sanırım
tabii ki de hocam bi noktada evet beleş mal bulup bunuyoruz gibi gözüküyor da genelde dağıttığı yapımları yılbaşı zamanı diye "Gizemli Oyun" adı altında iteleyip duruyor bixi boşuna heycana sokuyor ya bizle eğleniyir yada fırtına öncesi sessizlikestağfurullah bende dikine gitmiyorum beleş oyun yani söylenmenin anlamı yok maksatında demiştim yanlış anlaşıldım sanırım
Hocam beni benden daha iyi ifade ediyorsunuz. Helal olsun .tabii ki de hocam bi noktada evet beleş mal bulup bunuyoruz gibi gözüküyor da genelde dağıttığı yapımları yılbaşı zamanı diye "Gizemli Oyun" adı altında iteleyip duruyor bixi boşuna heycana sokuyor ya bizle eğleniyir yada fırtına öncesi sessizlik
Hocam beni benden daha iyi ifade ediyorsunuz. Helal olsun .