hükümet ile ne alakası var?hocam hükümet acaba neti mi kapatıyor yavaş yavaş (buda bir teori yani )
2006da interneti türkiyeden çıkaranlardan beklenir yani (tarih konusunda emin değilim ama o senelerde olması lazım)hükümet ile ne alakası var?
zannetmiyorum 2021 deyiz2006da interneti türkiyeden çıkaranlardan beklenir yani (tarih konusunda emin değilim ama o senelerde olması lazım)
hocam azıcık araştırmanızı rica ediyorum getirilen yasakları yazsak türkiyede genç oyuncu kalmaz bu ülkedeza
zannetmiyorum 2021 deyiz
2000 yılında oyun yasaklayan bir ülkedeyiz bakınızza
zannetmiyorum 2021 deyiz
valorant bakım sanırsam epicte yoğunluktan böyleArkadaşlar Valorant çöktü herkeste, bende bari normal oyun oynayayım diye Epic Games'e girecektim fakat o da açılmıyor tesadüf mü yoksa Epic Games'te de sıkıntı var mı ? Epic Games hazırlanıyor dönüp duruyor fakat açılmıyor.
heryere aynı şeyi yazıyorsun birde kesin bir dille konuşuyorsun ama kanıt yok ve asılsız bir iddia..Siber saldiri var
her zamanki epic games. ne zaman beleşe oyun verse hep aynı teraneArkadaşlar Valorant çöktü herkeste, bende bari normal oyun oynayayım diye Epic Games'e girecektim fakat o da açılmıyor tesadüf mü yoksa Epic Games'te de sıkıntı var mı ? Epic Games hazırlanıyor dönüp duruyor fakat açılmıyor.
2000 de yanılmıyorsam ecevit vardı değilmi?hocam azıcık araştırmanızı rica ediyorum getirilen yasakları yazsak türkiyede genç oyuncu kalmaz bu ülkede
Mesaj otomatik birleştirildi:
2000 yılında oyun yasaklayan bir ülkedeyiz bakınız
epic control ve discord nitro verdiği için çöktü valorantı bilmiyorumArkadaşlar Valorant çöktü herkeste, bende bari normal oyun oynayayım diye Epic Games'e girecektim fakat o da açılmıyor tesadüf mü yoksa Epic Games'te de sıkıntı var mı ? Epic Games hazırlanıyor dönüp duruyor fakat açılmıyor.
hocam biraz kafanız iyi galiba fanboy olmayın lütfen2000 de yanılmıyorsam ecevit vardı değilmi?
fanboy değilim soru sordumhocam biraz kafanız iyi galiba fanboy olmayın lütfen