Yani ne yapabilirim. Kızgın atmanla ne alakası var benim bu yazdığımıın?Oyunu satın aldım. Oyunun bedava olması oyunda birçok hilenin gelmesine yol açacaktır. şuanda bile 10 maçtan birinde hile bulunuyor.
Yani ne yapabilirim. Kızgın atmanla ne alakası var benim bu yazdığımıın?Oyunu satın aldım. Oyunun bedava olması oyunda birçok hilenin gelmesine yol açacaktır. şuanda bile 10 maçtan birinde hile bulunuyor.
Uçuyolar finaleNasıl hileler? Direkt bitirme vs. gibi mi?
Belki EasyAntiCheat'i falan eklerlerse Fortnite'daki gibi illa ki bitmez ama azalır.
beleş fall guys isterizHaber linki.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Valla Fortnite pek güzel devam etmiyor. O kadar bug var ki artık çok az oynuyorum. Cısdır:Go'daki hilelerden bile daha can sıkıcıArkadaşlar epic fortnite ı nasıl devam ettiriyosa onu fall guys a da yapar merak etmeyin
Hile sistemi gelirse iyi olabilir. Bir de abartıldığı kadar iyi oyun değil.Nasıl hileler? Direkt bitirme vs. gibi mi?
Belki EasyAntiCheat'i falan eklerlerse Fortnite'daki gibi illa ki bitmez ama azalır.
Oyunu satın aldım. Oyunun bedava olması oyunda birçok hilenin gelmesine yol açacaktır. şuanda bile 10 maçtan birinde hile bulunuyor.@HİT_GOOSE Beni engeller misiniz ?
İyi bir hile koruma sistemi gelir bence.Oyunu satın aldım. Oyunun bedava olması oyunda birçok hilenin gelmesine yol açacaktır. şuanda bile 10 maçtan birinde hile bulunuyor.
Bedava olursa 10 maçın 9 unda hile olacak. Bu da kızgın atmamın sebebi.
Beleş verebilirler ancak epic in Online oyunları beleş vermesini doğru bulmuyorum. GTA online daki gibi. Bir de herkes kızgın atabilir. Ben siz kızgın attınız diye Hesap sormuyorum.
Cs:go 'yada gelse keşke.EasyAntiCheat sanıldığından daha kaslı bir şey