Fortnite hocam, unreal engine 5 var birde ama fortnite dehşet para getiriyor. Geçen gün event'de anlık 14 milyon oyuncu sayısına ulaştı, tarihte bırak bunu yapabilen oyun sayısını yarısını bile yapamamıştır hiç bir oyun. Adamlar tekel oldu sayılır, bildiğin metaverse inşa ediyorlar, açık dünya gta benzeri lego modu ve 5v5 call of duty benzeri oyun mod eklediler şimdide, messiyi falan oyuna ekleyecekler daha.
Hocam Öncelikle Unreal Engine vs. Tabi Var Şirket tabi kazanıyor ama ben daha çok Oyunlarının getirisinden Bahsettim Mesela Şuan Steam'e Steam'den Çok
CS 2 Para getiriyor Her gün Sadece CS İtemlerinin + CS kasalarının satışındam gelen komisyon Ve CS Anahtarlarından gelen ücret Milyon Dolarlar (Günde
)
Fortine'da gelirsek O oyuncu Sayısının Asıl sebebi Şu Son Zamanlarda getirdikleri Online Konser Olayı ki ben bile çok fazla müzik dinleme Rağmen Aşırı beğeniyorum ve o zamanlar giriyorum çünkü Animasyonlar Falan Mükemmel,Muhteşem kendine çekiyor Yani Onun dışında kb ama Amerika dışında Malesef Fortine Kitlesi Cok düşük Bir tek Amerika'da Aşırı büyük kitlesi var
Ayrıca 14 milyonun yarısını bile yapmamıştır dediniz Ama Muhtemelen Siz CS 2'yi Unuttunuz Sidmi dicekainiz ki CS 2 En fazla 2 Milyona ulaştı Dicen Ama Muhtmelen bilmediğim şey Global Steam ile Çin Steam'i nin Farklı Olduğu Çin Steam'e Global gibi Değil sürekli güncelleme alıyor Etkinlikler yapılıyor komik ve egelenceli modlar geliyor bir nevi Valve CS'yi Bırakmasaydı ne olurdu gibi daha doğrusu Parelel evren gibi neyse ve Çin'in en çok oynanan oyunudur CS 2 Ve güncel olduğu için hile koruması vs. Aldıgı için hile vs.'de çinde çok az Ve Çin'in nüfusu 1.5 Milyar Yani emin Ol Çin'de O 14 Milyonu Çoktan gecmiştir
CS 2