Neler Yeni

Kalıcı Ücretsiz 🟢 Epic Games Gizemli Oyun 1. Gün (tahminleri alalım)

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Selam Millet. Bildiğiniz gibi Epic Games her sene olduğu gibi bu senede gizemli oyun dağıtıyor, bende forumda klasikleşmiş olan konuyu açayım dedim.
Bazı kaynaklara göre oyunların yarısı belli olmuş;
1. Suicide Squad: Kill the Justice League
2. Mafia Definitive editon
3. Doom (2016) - Quake - Deathloop
4. Sifu
5. Star Wars Jedi Fallen Order
6. Subnautica
Sizce bu sızan oyunlar verilirse nasıl olur?

resim_2024-12-12_173231150.png

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Kaan
Subnautica ve mafia ya okeyim ikisinden biri güzel olurdu :D

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Kaan
kaçırdım hocam onu

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Mehmetcan İvrendi
Selam Millet. Bildiğiniz gibi Epic Games her sene olduğu gibi bu senede gizemli oyun dağıtıyor, bende forumda klasikleşmiş olan konuyu açayım dedim.
4. Sifu
6. Subnautica

Alıntıyı görüntüle
Geçen Senede Full Listesi Sızmıştı ve galiba 1-2 tanesi sonradan değiştirmişti epic diğer hepsi doğruydu. Yani muhtemelen buda doğrudur Yani Güzel Ama bence GTA 6 Çıkcak Artık GTA 5'i Tekrar Ücretsiz dağıtsalar varya Müq (Muhtmelen 1-2 sene sonra tekrar dağatacaklar)

-Cidden Epic Bu kadar Oyunu Bedava Dağıtıyor Ama Nerdeyse Hiç kitlesini Arttıramıyor veya Steam'in Oyun satım kazancının çeyreğinin yanından bile geçmiyor

1-Neden Hayla Dağıtıyor?

2-Bu kadar Para Nerden Geliyor? (Bı ara Fortnite geliyo diye duydum ama Yinede o Kadar kâr ettirmez Fortnite bence)

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçen Senede Full Listesi Sızmıştı ve galiba 1-2 tanesi sonradan değiştirmişti epic diğer hepsi doğruydu. Yani muhtemelen buda doğrudur Yani Güzel Ama bence GTA 6 Çıkcak Artık GTA 5'i Tekrar Ücretsiz dağıtsalar varya Müq (Muhtmelen 1-2 sene sonra tekrar dağatacaklar)

-Cidden Epic Bu kadar Oyunu Bedava Dağıtıyor Ama Nerdeyse Hiç kitlesini Arttıramıyor veya Steam'in Oyun satım kazancının çeyreğinin yanından bile geçmiyor

1-Neden Hayla Dağıtıyor?

2-Bu kadar Para Nerden Geliyor? (Bı ara Fortnite geliyo diye duydum ama Yinede o Kadar kâr ettirmez Fortnite bence)
Fortnite hocam, unreal engine 5 var birde ama fortnite dehşet para getiriyor. Geçen gün event'de anlık 14 milyon oyuncu sayısına ulaştı, tarihte bırak bunu yapabilen oyun sayısını yarısını bile yapamamıştır hiç bir oyun. Adamlar tekel oldu sayılır, bildiğin metaverse inşa ediyorlar, açık dünya gta benzeri lego modu ve 5v5 call of duty benzeri oyun mod eklediler şimdide, messiyi falan oyuna ekleyecekler daha.

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Nuri
RDR2 verecekmiş bilgi geldi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ocak 2025 içersinde muhtemelen demon slayer anlaşmalı skinler ve oyun içersinde bosslar eklenecek, üzerine hatsune miku'da eklenecek diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

RDR2 verecekmiş bilgi geldi
10 dakkaya belli olur bu günün oyunu

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Mehmetcan İvrendi
Fortnite hocam, unreal engine 5 var birde ama fortnite dehşet para getiriyor. Geçen gün event'de anlık 14 milyon oyuncu sayısına ulaştı, tarihte bırak bunu yapabilen oyun sayısını yarısını bile yapamamıştır hiç bir oyun. Adamlar tekel oldu sayılır, bildiğin metaverse inşa ediyorlar, açık dünya gta benzeri lego modu ve 5v5 call of duty benzeri oyun mod eklediler şimdide, messiyi falan oyuna ekleyecekler daha.
Hocam Öncelikle Unreal Engine vs. Tabi Var Şirket tabi kazanıyor ama ben daha çok Oyunlarının getirisinden Bahsettim Mesela Şuan Steam'e Steam'den Çok
CS 2 Para getiriyor Her gün Sadece CS İtemlerinin + CS kasalarının satışındam gelen komisyon Ve CS Anahtarlarından gelen ücret Milyon Dolarlar (Günde⚠️)

Fortine'da gelirsek O oyuncu Sayısının Asıl sebebi Şu Son Zamanlarda getirdikleri Online Konser Olayı ki ben bile çok fazla müzik dinleme Rağmen Aşırı beğeniyorum ve o zamanlar giriyorum çünkü Animasyonlar Falan Mükemmel,Muhteşem kendine çekiyor Yani Onun dışında kb ama Amerika dışında Malesef Fortine Kitlesi Cok düşük Bir tek Amerika'da Aşırı büyük kitlesi var

Ayrıca 14 milyonun yarısını bile yapmamıştır dediniz Ama Muhtemelen Siz CS 2'yi Unuttunuz Sidmi dicekainiz ki CS 2 En fazla 2 Milyona ulaştı Dicen Ama Muhtmelen bilmediğim şey Global Steam ile Çin Steam'i nin Farklı Olduğu Çin Steam'e Global gibi Değil sürekli güncelleme alıyor Etkinlikler yapılıyor komik ve egelenceli modlar geliyor bir nevi Valve CS'yi Bırakmasaydı ne olurdu gibi daha doğrusu Parelel evren gibi neyse ve Çin'in en çok oynanan oyunudur CS 2 Ve güncel olduğu için hile koruması vs. Aldıgı için hile vs.'de çinde çok az Ve Çin'in nüfusu 1.5 Milyar Yani emin Ol Çin'de O 14 Milyonu Çoktan gecmiştir
CS 2

phopshen

80+ Bronze
4. Sifu
6. Subnautica

Alıntıyı görüntüle
Return to Moria
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca 14 milyonun yarısını bile yapmamıştır dediniz Ama Muhtemelen Siz CS 2'yi Unuttunuz Sidmi dicekainiz ki CS 2 En fazla 2 Milyona ulaştı Dicen Ama Muhtmelen bilmediğim şey Global Steam ile Çin Steam'i nin Farklı Olduğu Çin Steam'e Global gibi Değil sürekli güncelleme alıyor Etkinlikler yapılıyor komik ve egelenceli modlar geliyor bir nevi Valve CS'yi Bırakmasaydı ne olurdu gibi daha doğrusu Parelel evren gibi neyse ve Çin'in en çok oynanan oyunudur CS 2 Ve güncel olduğu için hile koruması vs. Aldıgı için hile vs.'de çinde çok az Ve Çin'in nüfusu 1.5 Milyar Yani emin Ol Çin'de O 14 Milyonu Çoktan gecmiştir
CS 2
kanka bunu nüfusa bağlarsak başka taraflara da çekilir bu. 1,5milyar nüfusu var diye en çok oynayan ülke de diyemeyiz analiz yok bir şey yok. en çok oyunu oynayan amerikan ve ruslardan oluşuyor. geçmiş yıllarda da bunun analizi yapılıp paylaşılmıştı hâlâ daha aynı oranda oynanıyor ztn

Son düzenleme:

1-Neden Hayla Dağıtıyor?

Epic gamesin yaptığı en büyük hata sosyal etkileşimi getirmemek. Steamde topluluklar,rehberler vb şeyler sayesinde platforma sadece oyun oynamak için girmiyorsun. Steamin tek kazandığı para oyun satmakta değil, Valve ile alakası olmayan bir oyunda bile eşya satıldığı zaman steam belirli oranda bir para kazanıyor .Onun dışında Steamde profil yapmak için bile deli paralar harcayan insanlar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,742
Üyeler
162,725
Son üye
burak99
Top Bottom