Palo DAYI 👑
80+ Gold
Emin misin ?14 aralıktan itibaren her gün verecek epic
Emin misin ?14 aralıktan itibaren her gün verecek epic
Evet haberi çıktıEmin misin ?
Yükle diyince indirmiyor sadece kütüphaneye ekliyorBeyler suan kütüphaneye ekleme yok direk yükle var yükle diyip iptal etsem daha sonra devam ettirebilirmiyim yani süresi dolduktan sonraq
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler suan beles aldim oynu ustelik 200 TL üzeri satın alımlar için %33 luk bir indirim kuponu verdi
7 günde bir verecek
Dostum her habere inanacaksan ohoooo. Gir bak epic games mağazasına sonraki oyun ne zaman verilecekmiş görürsün.Evet haberi çıktı
Yükle diyince indirmiyor sadece kütüphaneye ekliyor
7 gün ileri alirsak sonraki oyunu görür müyüzAlıntıyı görüntüle
Saati ileri alarak sizde 1 saat öncesinden gelecek oyunları erkenden öğrenebilirsiniz.
Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Bence fena bir başlangıç olmadı, 35.99 dolar değeri var.
Bu arada her gün oyun vermeyecekler, haberiniz olsun. 7 gün arayla 3 oyun verecekler diye biliyorum , tahminimce bir tanesi AAA kalitesinde olacak.
E o zaman 3-5 oyun verecekler 17 oyundu benim bildiğim neyse hele bekleyip göreceğiz.Dostum her habere inanacaksan ohoooo. Gir bak epic games mağazasına sonraki oyun ne zaman verilecekmiş görürsün.
her sene böyle yapıyolarDostum her habere inanacaksan ohoooo. Gir bak epic games mağazasına sonraki oyun ne zaman verilecekmiş görürsün.
Vallaha 1 tane versinler kaliteli versinler gerisi fasa fiso
Geçen sene de baya oyun verdiler bence bu senede verirler ama şu anlık öyle görünmüyor bende 1 hafta sonra yazıyor ama birazdan hani 17 oyun verecektiniz diye tepki çeker düzeltirler.her sene böyle yapıyolar
oyun bedava ama tam anlamıyla oynamak için dlc alman gerekiyor bedava sürümde fazla kasılmıyor diye biliyorum.Beleş olan oyunun 2 kuruşluk paketini oyun diye kitliyorlar millete ag