Neler Yeni

Epic Games Gizemli Oyun Ne Olacak?

Ilar

80+ Bronze
Evet liste sızdığı zaman genellikle tutuyor ve ilk oyun bilinen oynanan bir oyun olmadığı için sızmasın da bir sorun bulmazlar bence. Büyük ihtimal ilk oyun Shenmue III olur.

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
Bu epic games olayı nedir her ay bedava oyun mu veriyor

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Forza horizon 4 benceeee
Yukarda yazdım zaten ama fh4 hala çok satan bir oyun. Özellikle oyun Steam e geldikten sonra oyuncu sayısı çok arttı. Microsoft un hala çok para kazandığı bir oyunu ücretsiz yapacağını sanmıyorum. Belki 2-3 sene sonra

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Geçen seferde böyle yüksek beklentilerle konuştu insanlar sonra işler hiçte onların beklediği gibi gitmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

açılabilir spoilerdeydi, forumda meme (miim) gibi bişey oldu bu RDR 2 vercek muhabbeti :D
RDR2 veremez öyle bir oyun bedava dağıtılamaz

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Shenmue III dediydi dersiniz.
Shenmue underrated hocam sanmıyorum. O dönem Türkiye'de kimsede Dreamcast yoktu o oyunu bilen yok.

Geçen seferde böyle yüksek beklentilerle konuştu insanlar sonra işler hiçte onların beklediği gibi gitmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

RDR2 veremez öyle bir oyun bedava dağıtılamaz
GTA 5 için de zamanında aynısı denirdi. Kimin GTA 5 gibi trilyon para bastığı oyunu bedava vereceğini düşünebilirdi ki ? Herkes için büyük sürpriz oldu. RDR 2 elbet verilebilir ama 4-5 sene sonra.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Shenmue underrated hocam sanmıyorum. O dönem Türkiye'de kimsede Dreamcast yoktu o oyunu bilen yok.

GTA 5 için de zamanında aynısı denirdi. Kimin GTA 5 gibi trilyon para bastığı oyunu bedava vereceğini düşünebilirdi ki ? Herkes için büyük sürpriz oldu. RDR 2 elbet verilebilir ama 4-5 sene sonra.
Verilmesin ya. Herkes para ile alsın o oyunu ki yenisi için daha hevesli çalışsın RockStar. RDR3 için daha fazla bütçe ayırabilsin.

Top Bottom