Shenmue III dediydi dersiniz.Sizce Gizemli Oyun Ne Olacak Tahminleri Görelim
Ne zaman verilecek oyun?Sizce Gizemli Oyun Ne Olacak Tahminleri Görelim
evet, 6 gün 1 saat 15 dakika 10 saniyeHer hafta diyebiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 gün sonra sanırım.
Far Cry 5 almışımdırFar Cry 5 diyorlar
Yukarda yazdım zaten ama fh4 hala çok satan bir oyun. Özellikle oyun Steam e geldikten sonra oyuncu sayısı çok arttı. Microsoft un hala çok para kazandığı bir oyunu ücretsiz yapacağını sanmıyorum. Belki 2-3 sene sonraForza horizon 4 benceeee
RDR2 veremez öyle bir oyun bedava dağıtılamazaçılabilir spoilerdeydi, forumda meme (miim) gibi bişey oldu bu RDR 2 vercek muhabbeti
düşen gaylar da verebilirlerSizce Gizemli Oyun Ne Olacak Tahminleri Görelim
Shenmue underrated hocam sanmıyorum. O dönem Türkiye'de kimsede Dreamcast yoktu o oyunu bilen yok.Shenmue III dediydi dersiniz.
GTA 5 için de zamanında aynısı denirdi. Kimin GTA 5 gibi trilyon para bastığı oyunu bedava vereceğini düşünebilirdi ki ? Herkes için büyük sürpriz oldu. RDR 2 elbet verilebilir ama 4-5 sene sonra.Geçen seferde böyle yüksek beklentilerle konuştu insanlar sonra işler hiçte onların beklediği gibi gitmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
RDR2 veremez öyle bir oyun bedava dağıtılamaz
Verilmesin ya. Herkes para ile alsın o oyunu ki yenisi için daha hevesli çalışsın RockStar. RDR3 için daha fazla bütçe ayırabilsin.Shenmue underrated hocam sanmıyorum. O dönem Türkiye'de kimsede Dreamcast yoktu o oyunu bilen yok.
GTA 5 için de zamanında aynısı denirdi. Kimin GTA 5 gibi trilyon para bastığı oyunu bedava vereceğini düşünebilirdi ki ? Herkes için büyük sürpriz oldu. RDR 2 elbet verilebilir ama 4-5 sene sonra.