Niye, fena bir oyun değil bence, arkadaşla falan daha da güzel olurİyi bari Bence olduğu için inş öyle bir oyun vermez.
Fall guys verecek olsa böyle gizlemezlerdi benceFall Guys verse güzel olur veya rdr2.
Ben aksiyon seviyorum ya.Niye, fena bir oyun değil bence, arkadaşla falan daha da güzel olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fall guys verecek olsa böyle gizlemezlerdi bence
genelde gizli olduğu zaman 100 200 tl üstü oyunlar veriliyorFall Guys verse güzel olur veya rdr2.
Daha önce mudrunner vermişti sanki.Snowrunner verecek bence
Mağazada olmayan oyunlar veriliyor genelde zaten.daha adamların mağazasında fall guys yok nasıl vercekler.
+1Biri saatini ileri alıp denesin bakalım hangi oyunmuş son 1 saat kala gözüküyor demişlerdi saati ileri alınca bende olmadı.
fifa verebilir steam fiyatı çok ucuzladı artı daha yeni nba verdiBiri saatini ileri alıp denesin bakalım hangi oyunmuş son 1 saat kala gözüküyor demişlerdi saati ileri alınca bende olmadı.
Geçen haftaki oyunun saati gelmeden bir forum kullanıcısı saati ileri almak gibi bir şeyle oyunu görmüştü, nasıl oluyor o ?Tahmin yok. Binlerce oyun var. Az bekleyin zaten göreceksiniz. Gerçekten aynı konudan bir sürü açılıyor.
Ben denedim ama gözükmedi bende.Biri saatini ileri alıp denesin bakalım hangi oyunmuş son 1 saat kala gözüküyor demişlerdi saati ileri alınca bende olmadı.
umarım onu vermez bedava zatenBen denedim ama gözükmedi bende.
Mesaj otomatik birleştirildi:
F5 attım Among us çıktı