ÇağdaşKsK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 585
Av oyunu online oluyor muArkadaşlar şu 4 lü verdiği oyun kalitesine göre bedava.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Av oyunu online oluyor muArkadaşlar şu 4 lü verdiği oyun kalitesine göre bedava.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben oynadım hikaye olarak çok etkileyici değil ama atmosferi güzel yapmışlar daha güzel olabilirdi fakat o evreni seviyorsan açık dünya olarak güzel alınabilirHogwarts Legacy oynayan var mı ya nasıldır iyi midir? Harry Potter çok severim
Hikaye tıraş da büyü yapma falan güzel. Parasına değmez ama uzun oynanış süresi yokHogwarts Legacy oynayan var mı ya nasıldır iyi midir? Harry Potter çok severim
epicten alma alacaksanHogwarts Legacy oynayan var mı ya nasıldır iyi midir? Harry Potter çok severim
Bu hangi siteepicten alma alacaksan
Ben zaten çok uzun yıllardır hikayeli oyun oynamadım online'ı olan oyunların hikayesini oynamayı da sevmiyorum açık dünyası nasıl keyif verir miHikaye tıraş da büyü yapma falan güzel. Parasına değmez ama uzun oynanış süresi yok
Sarar o zaman videolarını izle derim almadanBu hangi site
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben zaten çok uzun yıllardır hikayeli oyun oynamadım online'ı olan oyunların hikayesini oynamayı da sevmiyorum açık dünyası nasıl keyif verir mi
EnebaBu hangi site
Zaten bi videoyu izledim Slytherin den bi karakter vardı büyü yaptıkça sırtındaki yılan parlıyordu acayip hoşuma gittiSarar o zaman videolarını izle derim almadan
Atmosfer olarak mükemmel hikaye beklentinin çok altında. Seçimlerin hiçbir etki etmiyor. Ben ilk başta sınıf seçince kara büyücü falan olabilirim saniyodum ama hiçbir şey olmuyo. Hikaye full aynı. Bence bunun 2. Oyunu efsane olacak. Grafik atmosfer bu oyunda oturmuş 2. Oyunda da hikaye oturur gibi. 2 kere baştan başladım hep %60-70 de sıkılıp bıraktım. Fanı falan degilsen zaten birkaç saat sonra sıkılırsınHogwarts Legacy oynayan var mı ya nasıldır iyi midir? Harry Potter çok severim
Hocam sen baldurs gate 3ü bitirdin miHogwartsın Steam keyleri 480 TL falan ordan alan alsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Online düz rdrde de var