Neler Yeni

🔥İndirim Epic Games Kış İndirimleri 🥳🥳🥳(24 şubata kadar geçerli)

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Sercan GÖKALP
Eneba
AKS13 bu kodu da kullanırsın
Taklaya gelmeyiz dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atmosfer olarak mükemmel hikaye beklentinin çok altında. Seçimlerin hiçbir etki etmiyor. Ben ilk başta sınıf seçince kara büyücü falan olabilirim saniyodum ama hiçbir şey olmuyo. Hikaye full aynı. Bence bunun 2. Oyunu efsane olacak. Grafik atmosfer bu oyunda oturmuş 2. Oyunda da hikaye oturur gibi. 2 kere baştan başladım hep %60-70 de sıkılıp bıraktım. Fanı falan degilsen zaten birkaç saat sonra sıkılırsın
Ben de açık dünya videolarından gördüm de heves ettim. Çok severim Harry Potter. Efektler falan çok güzel geldi bide benim PC biraz güçlü. 2k ultra ayarlarda sıkıntısız oynarım o yüzden tam bi gmrsel şölen olur gibi geldi. Xbox controller de var

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Yusuf Kaplan
Taklaya gelmeyiz dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de açık dünya videolarından gördüm de heves ettim. Çok severim Harry Potter. Efektler falan çok güzel geldi bide benim PC biraz güçlü. 2k ultra ayarlarda sıkıntısız oynarım o yüzden tam bi gmrsel şölen olur gibi geldi. Xbox controller de var
Tabi ki görsellik açısından mükemmel. Gerçi bende hâlâ duruyo oyun bitirmedim. Eğer birkaç ay sonra Harry Potter damarım cosarsa oynarım.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Fettah Özalp
the wolf among us
the walking dead
road 96
alınabilir güzel hikayeli oyunlar

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Hüseyin Mert Görgel
the wolf among us
the walking dead
road 96
alınabilir güzel hikayeli oyunlar
konudan bağımsız steamde TWD nin full serisi var başlamayı düşünüyorum önerebileceğin bir yama vs varmıdır ?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Fettah Özalp
konudan bağımsız steamde TWD nin full serisi var başlamayı düşünüyorum önerebileceğin bir yama vs varmıdır ?
Ben bu yama ile oynadım temiz dosya. ek olarak önerim 1. ve 2. sezon istersen siyah grafikleri kapaya bilirsin. değişik bir öneri daha Nexusmodda relight mod var rts açmış gibi oluyor onu kurabilirsin. oyun çok iyi bu arada grafikler toplarlıyor 3 de 4. sezonda ise baya gelişmiş oluyor sakın 1. sezon grafikten dolayı bırakma hikayeyi anlamaya çalış çok iyi oyun.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Ben bu yama ile oynadım temiz dosya. ek olarak önerim 1. ve 2. sezon istersen siyah grafikleri kapaya bilirsin. değişik bir öneri daha Nexusmodda relight mod var rts açmış gibi oluyor onu kurabilirsin. oyun çok iyi bu arada grafikler toplarlıyor 3 de 4. sezonda ise baya gelişmiş oluyor sakın 1. sezon grafikten dolayı bırakma hikayeyi anlamaya çalış çok iyi oyun.
Hikayeden yana problemim yok elraenden ilk 3 sezonu izleyerek bitirdim kendim birde baştan oynayarak bitirmeyi planlıyorum.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Fettah Özalp
Hikayeden yana problemim yok elraenden ilk 3 sezonu izleyerek bitirdim kendim birde baştan oynayarak bitirmeyi planlıyorum.
bende 2. kez oynayacağım farklı seçimler ve farklı düşünerek. grafik modunu yapamaz isen yazarsın yardımcı olurum türkçe kaynak neredeyse demeyeyim hiç yok.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Hüseyin Mert Görgel
bende 2. kez oynayacağım farklı seçimler ve farklı düşünerek. grafik modunu yapamaz isen yazarsın yardımcı olurum türkçe kaynak neredeyse demeyeyim hiç yok.
Eyvallah hocam cyberpunk bitsin ona başlayınca yapamazsam yazarım

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Sercan GÖKALP
Geldi galiba o ya. Eklentisi var diye gördüm ama bakmak lazım. Ben uzun süre girmedim oyuna. Girince de hikaye bitsin diye ugrasiyorum. Detayına bakamadım hiç
Normal ile deluxe arasında çok fark var mı içerik olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,383
Üyeler
167,967
Son üye
roadson
Top Bottom