şuan var olan epic games klasörünü silip tekrar mı indiriyimuygulamayı tekrar indir
oyunları indirmeyi başlat 50mb indir durdur hepsini 50 mb indir durdur sonra epic gamesten çıkış yap
oyunların eski klasörüne gir dosyalarını ctrl+x yap yeni oluşturulan klasöre yapıştır
oyunların indirmesini d klasörüne başlattığından emin ol
tekrardan epic games i aç oyunları indirmeyi başlat ufak bir indirme ve dosya doğrulaması yapacak sonrasında oyunları oynayabilirsin
oyunların onun içindeyse onları ayır bir farklı bir yere sonra program kaldır/değiştir den epic games i silşuan var olan epic games klasörünü silip tekrar mı indiriyim
epic games installerı yükledim kurulum yapcak c ye kurmak için yükleye basın diyor ama ben d ye kurmak istiyom değiştiremiyom herhaldeoyunların onun içindeyse onları ayır bir farklı bir yere sonra program kaldır/değiştir den epic games i sil
epic games launcher belki kurulmuyor olabilir (değiştiriliyordur) ama oyunları d ye kurabiliyorsunepic games installerı yükledim kurulum yapcak c ye kurmak için yükleye basın diyor ama ben d ye kurmak istiyom değiştiremiyom herhalde
mecburen c ye kurdum direk oyunlar açıldıepic games launcher belki kurulmuyor olabilir (değiştiriliyordur) ama oyunları d ye kurabiliyorsun