Neler Yeni

Epic games klasörünü C den D ye kes yapıştır yaptım şimdi açılmıyor?

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Kaya
Epic games klasörünü C den D ye kes yapıştır dedim şimdi epiclauncher exe dosyası açılmıyor önceden indirdiğim oyunlarda vardı onlarda açılmıyor, klasörü tekrar c ye attım yine açılmıyor???

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
uygulamayı tekrar indir
oyunları indirmeyi başlat 50mb indir durdur hepsini 50 mb indir durdur sonra epic gamesten çıkış yap
oyunların eski klasörüne gir her oyunun dosyalarını ayrı ayrı ctrl+x yap yeni oluşturulan oyunun klasörüne yapıştır
oyunların indirmesini d klasörüne başlattığından emin ol
tekrardan epic games i aç oyunları indirmeyi başlat ufak bir indirme ve dosya doğrulaması yapacak sonrasında oyunları oynayabilirsin

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uygulamayı tekrar indir
oyunları indirmeyi başlat 50mb indir durdur hepsini 50 mb indir durdur sonra epic gamesten çıkış yap
oyunların eski klasörüne gir dosyalarını ctrl+x yap yeni oluşturulan klasöre yapıştır
oyunların indirmesini d klasörüne başlattığından emin ol
tekrardan epic games i aç oyunları indirmeyi başlat ufak bir indirme ve dosya doğrulaması yapacak sonrasında oyunları oynayabilirsin
şuan var olan epic games klasörünü silip tekrar mı indiriyim

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
şuan var olan epic games klasörünü silip tekrar mı indiriyim
oyunların onun içindeyse onları ayır bir farklı bir yere sonra program kaldır/değiştir den epic games i sil

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunların onun içindeyse onları ayır bir farklı bir yere sonra program kaldır/değiştir den epic games i sil
epic games installerı yükledim kurulum yapcak c ye kurmak için yükleye basın diyor ama ben d ye kurmak istiyom değiştiremiyom herhalde

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
epic games installerı yükledim kurulum yapcak c ye kurmak için yükleye basın diyor ama ben d ye kurmak istiyom değiştiremiyom herhalde
epic games launcher belki kurulmuyor olabilir (değiştiriliyordur) ama oyunları d ye kurabiliyorsun

Top Bottom