bu durum çok saçmaKıponu kullanabilmeniz için 79.99TL üzeri bir ürün satın almanız gerekiyor. Yani bedava olmuyor.
indirim kodu otomatik indirim yapıyor orda yazar zaten bide 79.99 tl ve üzeri olması gerekşyor oyununarkadaşlar far cry priminal alıcam mega indirim kuponu var
Alıntıyı görüntüle
ücretsiz alabilirmiyim
Nasıl saçma dostum klasiktir bu kuponu kullanman için belli bir fiyattan yüksek olması lazım. O zaman giderim r6 alırım artan kuponla başka bir oyun alırım böyle şey mi olurbu durum çok saçma![]()
tabi haklısınız ne diyim...Nasıl saçma dostum klasiktir bu kuponu kullanman için belli bir fiyattan yüksek olması lazım. O zaman giderim r6 alırım artan kuponla başka bir oyun alırım böyle şey mi olur
Adamlar bedava dan 60 tl veriyor neden saçma? Saçma olan bedava 60Tl vermeleri fakat kimse onu sorgulamıyorbu durum çok saçma![]()
haklısınız fakat 60 tl vermiyolar 60 tl indirim kuponu veriyolarAdamlar bedava dan 60 TL veriyor neden saçma? Saçma olan bedava 60Tl vermeleri fakat kimse onu sorgulamıyor![]()
Oyun alacağın zaman dolaylı yoldan 60tl oluyorhaklısınız fakat 60 TL vermiyolar 60 TL indirim kuponu veriyolar![]()
tamam haklısınız yazmasaydım keşkeOyun alacağın zaman dolaylı yoldan 60tl oluyor
kusura bakma rahatsız ettiysem neden bu kadar ciddi oldum bilmiyorumbirde şu konuda yardımcı olur musunuz ben epic gamesin sitesinden gta 5 i aldım ama launcherı yüklemedim 21 mayısdan sonra yani indirimden sonra yüklesem launcharı kütüphanemde gözükür mü? gta 5
Post automatically merged:
tamam haklısınız yazmasaydım keşke![]()