Epic games kuponlar kaç defa geçerli?

Lagrima

80+
Reaksiyon skoru
42
merhaba epic games mega indirimlerde kupon da veriyor ve benim almak istediğim aşağı yukarı 8 oyun falan var. Bu kuponlar tek oyunda mı geçerli yoksa 8 oyun alırsam hepsinde geçerli olur mu?

Epic Games'in bu konu hakkındaki bir yazısı vardı zamanında baktığımda oraya bakabilirsiniz isterseniz.

Çok özür dilerim ben olayı yanlış anlamışım. Epic Games bir bilgi yazısı yayınlamış ancak sınırlı süreli etkinlikler için yayınlamış. Ben genel bir bildiri sanmıştım...

Çok özür dilerim ben olayı yanlış anlamışım. Epic Games bir bilgi yazısı yayınlamış ancak sınırlı süreli etkinlikler için yayınlamış. Ben genel bir bildiri sanmıştım...
ben yayınladıkları kupon yazılarına baktım. Kupon sayısı ile alakalı bir şey göremedim ama bir maddede bir oyunda bir kupon kullanılabilir dediği için bir ipucu vermişler sanırım :D

merhaba epic games mega indirimlerde kupon da veriyor ve benim almak istediğim aşağı yukarı 8 oyun falan var. Bu kuponlar tek oyunda mı geçerli yoksa 8 oyun alırsam hepsinde geçerli olur mu?
en çok istediğinden başla. muhtemelen hepsi için kupon verecektir. vermediği yerde bir sonraki dönemi beklersin.

en çok istediğinden başla. muhtemelen hepsi için kupon verecektir. vermediği yerde bir sonraki dönemi beklersin.
zaten steam yaz indirimleri geliyor yeni çıkan oyunarı epicden almak daha mantıklı olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,106
Üyeler
188,880
Son üye
maur
Geri