merhabalar epic gamesin ücretsiz yaptığı mud runner oyununu kutupahaneme ekledim ve tekliflerdeki 3 ücretsiz dlc yide aldım ama oyuna en tegre olması sonra sildim ama olması sağ köşesinde eklentiler göstermiyor yardımcı olurmusunuz
lc vardı amabende yükledim controlleri görmüyor oyun çok hatası var bu oyunun galiba.
controller ayarlarına girdiğimde bağlı contoller yok diyor bende çözemedim dlc lere bakmadım dahayoutubede bakdığımda adamlarda d
lc vardı ama
oyun kolumu var hangi markacontroller ayarlarına girdiğimde bağlı contoller yok diyor bende çözemedim dlc lere bakmadım daha
vatandan almıştım arada kullanırım diyerampage sg r601
peki başka oyunlarda çalışıyormu bendede kumanda var yükleyince bakarımrampage sg r601
Post automatically merged:
vatandan almıştım arada kullanırım diye
bordelands 2 de kullanıyorum forzada denedim olmadıpeki başka oyunlarda çalışıyormu bendede kumanda var yükleyince bakarım
Kumandadan CD çıktımı sürücülerini kurdunmu kolun modelini youtubede yaz kurulum yaz belki çıkar.bordelands 2 de kullanıyorum forzada denedim olmadı
Evt şimdi baktım kutudan CD çıkıyor onu kur PC de CD okuyucu yoksa "rampage sg r601 driver" yazınca driver siteleri çıkıyor indirmediysen onları indir.bordelands 2 de kullanıyorum forzada denedim olmadı