Neler Yeni

Epic Games Sepeti Nasıl?

MachiNe67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Egemen Düzgüm
hocam tüm paramı bazsam kaybederim yüksek ihtimal 5 10 tane kupon yapmısımdır 1 tane tutmadı yani şansa vermek istemiyorum işimi
ben de öylesine yaptım ne kadar icten istediysem tuttu ama tavsiye etmem kesinlikle sepetin cok güzel olmus

Estexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Egemen Gülbel
sepet güzel hocam eğer oynadığınız oyunlar için dlcler falan aldıysanız tabi yoksa sırf ucuz diye almayın bence oynamazsanız kalır boşa para vermeye gerek yok bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerek yok hocam bence alabildiğinizi alın yeter bence
evet hocam oynayacagım oyunlar icin zaten cok ucuz

ben de öylesine yaptım ne kadar icten istediysem tuttu ama tavsiye etmem kesinlikle sepetin cok güzel olmus
sağolun hocam

sepet güzel hocam eğer oynadığınız oyunlar için dlcler falan aldıysanız tabi yoksa sırf ucuz diye almayın bence oynamazsanız kalır boşa para vermeye gerek yok bence.

gerek yok hocam bence alabildiğinizi alın yeter bence
bencede hocam riske gerek yok

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Enes Budak
Sepet:
Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition 449,80TL
-
Blasphemous 12TL
-
Rogue Legacy 5TL
-
Rogue Legacy 2 19,50 TL
-
Alan Wake's American Nightmare 4,95TL
-
Dishonored - Definitive Edition 44,75TL
-
Darksiders Warmastered Edition 7,25TL
-
Darksiders 2 Deathinitive Edition 12,25TL
-
Darksiders 3 47,25TL:
The Crucible DLC 3,49TL
Keepers Of The Void DLC 14,25TL
-
Darksiders Genesis 16,25TL
-
Neon Abyss 15TL:
Chrono Trap DLC 7,50TL
The Lovable Rogues 2,10TL
Alter Ego DLC 7,50TL
-
This War Of Mine 4,65TL:
The Fathers Promise DLC 1,68TL
The Last Broadcast DLC 5,40TL
Fading Embers DLC 5,40TL
The Littles One DLC 2,25TL
-
Moonlighter 4,80TL:
Between Dimensions DLC 2,02TL
-
Ageless 6,40TL
-
Source of Madness 4,80TL

15 Oyun 10 DLC

Toplam Tutar: ₺706,24

Sizce sepet nasıl? Hangileri alınır hangileri alınmaz? Şunu çıkarıp bunu al dediğiniz bi şey var mı?
Kanka sepetin hep bilinen ve sağlam, yüksek puanlı oyunlardan oluşmuş, 700 TL'ye kesinlikle değer, nelere yedi yüz TL vermiyoruz ki ? Şuan çıkıp bir yemek yiyeyim desen dışarda minimum 400-500 TL , valla benim epic'te +250 oyunum birikti, hepside ödüllü, bilinen oyunlar , cyberpunk'ında RDR2'sine, This war of mine'dan, frostpunk'ına , gram umrumda da olmuyor, Steam'de aynı oyunları dizmek istesem 5-6 kat pahalıya gelecek, zaten dışarıda takılmak ateş pahası. Şuan pek oynamıyorum bile, günde 5 saat oyun oynasam düzenli, Steam+epic+MC store'daki toplam 400 oyunumun 2-3 yıl tutuyor beni, hiç pişman değilim.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Jiyu
ben daha indirim olmaz diye rdr'yi 650 liraya aldım 50 lira geri ödedi..ama indirim oluyor hala :(

Estexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Egemen Gülbel
Kanka sepetin hep bilinen ve sağlam, yüksek puanlı oyunlardan oluşmuş, 700 TL'ye kesinlikle değer, nelere yedi yüz TL vermiyoruz ki ? Şuan çıkıp bir yemek yiyeyim desen dışarda minimum 400-500 TL , valla benim epic'te +250 oyunum birikti, hepside ödüllü, bilinen oyunlar , cyberpunk'ında RDR2'sine, This war of mine'dan, frostpunk'ına , gram umrumda da olmuyor, Steam'de aynı oyunları dizmek istesem 5-6 kat pahalıya gelecek, zaten dışarıda takılmak ateş pahası. Şuan pek oynamıyorum bile, günde 5 saat oyun oynasam düzenli, Steam+epic+MC store'daki toplam 400 oyunumun 2-3 yıl tutuyor beni, hiç pişman değilim.
Sağol hocam sonuçta çoğumuz öğrenciyiz 3 4 gün dışarda döner yesek aynı fiyat Pars biriktirmek de zor bende elimde olsn kitapları eskiyen eşyaları satıp para kazanıyorum böyle alıyorum steam öğrenci dostu değil artık maalesef benimde epic kütüphanemde şuan alıcsğım oyunlar + DLClerle birlikte 200e yakın oyunum olucak sonraki hedef cp2077

ben daha indirim olmaz diye rdr'yi 650 liraya aldım 50 lira geri ödedi..ama indirim oluyor hala :(
İade edebiliyosan et reis

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Yunus Kocabay
Bu fiyatlar niye bukadar ucuz knk

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Jiyu
Sağol hocam sonuçta çoğumuz öğrenciyiz 3 4 gün dışarda döner yesek aynı fiyat Pars biriktirmek de zor bende elimde olsn kitapları eskiyen eşyaları satıp para kazanıyorum böyle alıyorum steam öğrenci dostu değil artık maalesef benimde epic kütüphanemde şuan alıcsğım oyunlar + DLClerle birlikte 200e yakın oyunum olucak sonraki hedef cp2077

İade edebiliyosan et reis
iade nasıl oluyor ? kaç gün süresi var ? 1 ay olmuştur

Estexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Egemen Gülbel
  • Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Yunus Kocabay
Epic games çünkü :D

2 hafta süresi var geçmiş :( üzülmeyin hocam 150tl fazla ödemişsiniz nolucak sanki üzmeyin kendinizi
Epic candır.

Bf1 yoksa kaçırma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,006
Üyeler
167,763
Son üye
baphellz