Neler Yeni

Epic games ve ürün azlığı

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mehmet arslan
Öncelikle bi çok yerden bilgi bulmaya calistim ama yok bu epic games de neden rust satılmiyor ilerleyen gunler de gelir mi sizce malum steam de indirimli hali bile epey pahali geliyor bana göre sizce ilerleyen gunler de gelir mi baktimız da bir çok oyun epicte yok sebebi nedir acaba?

Alfha13

80+ Silver
Steam kadar eski ve iyi değiller, kütüphanesi yavaş yavaş genişliyor, gelecektir bir gün ama yakın zamanda olur mu bilmiyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,884
İsim
Oğuz Oğuz
Öncelikle bi çok yerden bilgi bulmaya calistim ama yok bu epic games de neden rust satılmiyor ilerleyen gunler de gelir mi sizce malum steam de indirimli hali bile epey pahali geliyor bana göre sizce ilerleyen gunler de gelir mi baktimız da bir çok oyun epicte yok sebebi nedir acaba?
Zamanla gelir. Belki rust’in steamle anlaşması vardır. Başka platformda satamıyordur. Bir sürü etken olabilir.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Örnek olarak Rise of Tomb Raider dışında diğer Tomb Raider oyunları yoktu ama 30 aralıkta geldiler. Gün geçtikçe yeni oyunlar eklenir. Henüz Epic Game Store 3 senelik bir platform Steam gibi 19 senelik platforma göre kıyaslamak yanlış olur. Steam 2003 yılında kuruldu 2007 yılında sadece 150 oyun barındıyordu. Şuanki güncel durumda Epic çok daha hızlı arttırır oyunlarını.

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mehmet arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Örnek olarak Rise of Tomb Raider dışında diğer Tomb Raider oyunları yoktu ama 30 aralıkta geldiler. Gün geçtikçe yeni oyunlar eklenir. Henüz Epic Game Store 3 senelik bir platform Steam gibi 19 senelik platforma göre kıyaslamak yanlış olur. Steam 2003 yılında kuruldu 2007 yılında sadece 150 oyun barındıyordu. Şuanki güncel durumda Epic çok daha hızlı arttırır oyunlarını.
Haklısınız umarim en kisa surede gelmesi dilegiyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,495
Üyeler
171,930
Son üye
tufans12
Top Bottom