haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,576
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Epicde steam kadar oyun olsa ve kuponu vermeye devam etse net epic derdim ama yok.
Niye hortlattın?Epicde steam kadar oyun olsa ve kuponu vermeye devam etse net epic derdim ama yok.
Niye hortlattın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Niye hortlattın?
Epicde steam kadar oyun olsa ve kuponu vermeye devam etse net epic derdim ama yok.
Bak bakayım kim hortlatmış. Boş boş konuşmayın.haktan ..... çünkü.
sen ve senin bomboş konuların bir klasik dahaBak bakayım kim hortlatmış. Boş boş konuşmayın.
Epic gamesin en kötü yanıda oyun indirirken düşük MB/s lerde indirmesi. Çok haklısınEpic beleş oyun dışında beş para etmez bir platform. oyunları steam gibi hızlı indirmiyor. arayüzü çok kötü. ve say say bitmez. Bir de steam 5 dolar olayı var. arkadaş eklenmiyor diye. ama neden biliyor musunuz. epic de arkadaş eklemek bedava ama arkadaşlarınızın hesaplarını göremiyorsunuz,oyun hediye edemiyorsunuz. Ancak steam böyle değil. 5 dolar veriyorsun krallar gibi oynuyorsun. oyun da hızlı iniyor. yorum da yazılıyor. kütüphane olayı var. hesaplarına bakabiliyorsun. bugün itibari ile epic games i bıraktım steam e geçtim. zaten epic games in verdiği oyunlar arasında hitman dışında hiçbirini sevmedim. gta 5 i de verdi ancak ben 24 TL ye aldığım ve launcher da olduğu için. zaten gta 5 i de sevmedim. epic diyenler beleş oyun için söylüyor bunu. borderlands 2 aldım. sadece de o kaldı. artık oynayacak oyunum yok ancak epic gelişmediği sürece kullanmayacağım.
Git ağla. Kim hortlatmış bakmadan konuşuyorsun. Bunu anca sizin gibi boş insanlar yapar.sen ve senin bomboş konuların bir klasik daha
Git ağla. Kim hortlatmış bakmadan konuşuyorsun. Bunu anca sizin gibi boş insanlar yapar.
Hala konu ile alakalı konuşmuyorsun. Sen kaç yaşındasın? 10 filan mı?haktan tam bir boş konu makinesisin bazılarınında dediği gibi kimse seni şeyine takmıyor uğraşma
Hala konu ile alakalı konuşmuyorsun. Sen kaç yaşındasın? 10 filan mı?
O zaman gelişiminde sorun var.17 yim canım