Epic Games VS Steam ?

Epic Games VS Steam

• Steam

Oylar: 88 71.0%
  • Epic Games

Oylar: 36 29.0%

• Oy kullanan toplam üye
    124
Steam bence
İade olayları falan Steam'de çok çok kolay.

Epic beleş oyun dışında beş para etmez bir platform. oyunları steam gibi hızlı indirmiyor. arayüzü çok kötü. ve say say bitmez. Bir de steam 5 dolar olayı var. arkadaş eklenmiyor diye. ama neden biliyor musunuz. epic de arkadaş eklemek bedava ama arkadaşlarınızın hesaplarını göremiyorsunuz,oyun hediye edemiyorsunuz. Ancak steam böyle değil. 5 dolar veriyorsun krallar gibi oynuyorsun. oyun da hızlı iniyor. yorum da yazılıyor. kütüphane olayı var. hesaplarına bakabiliyorsun. bugün itibari ile epic games i bıraktım steam e geçtim. zaten epic games in verdiği oyunlar arasında hitman dışında hiçbirini sevmedim. gta 5 i de verdi ancak ben 24 tl ye aldığım ve launcher da olduğu için. zaten gta 5 i de sevmedim. epic diyenler beleş oyun için söylüyor bunu. borderlands 2 aldım. sadece de o kaldı. artık oynayacak oyunum yok ancak epic gelişmediği sürece kullanmayacağım.

Steam dolar kurunu ucuz tutuyor, ve daha çok oyun var + bütün agalar orada arayüzüde güzel.

steam bence epic games adamı deli ediyo indirme sorunları çok fazla arayüzü çok kçtü steam yanında sürekli hata vermese epicten yana olurdum

Epic Games VS Steam
Steam'ın artıları;
Oyun çeşitliliği
İndirme sistemi
Oyundaki geçen toplam süreyi görebilme
Topluluk pazarı

Epic Artıları;
Bedava oyun
Kupon
Post automatically merged:

steam bence epic games adamı deli ediyo indirme sorunları çok fazla arayüzü çok kçtü steam yanında sürekli hata vermese epicten yana olurdum
Başka arayüz paketlerini uyarlayabiliyorsun Steam'e.

Verdiği ücretsiz oyunlar sebebiyle Epic Games'i daha çok seviyorum. Ancak bir oyun alacak olsam Steam'e yönelirim.

Steam'ın artıları;
Oyun çeşitliliği
İndirme sistemi
Oyundaki geçen toplam süreyi görebilme
Topluluk pazarı

Epic Artıları;
Bedava oyun
Kupon
Post automatically merged:

Başka arayüz paketlerini uyarlayabiliyorsun Steam'e.
yanlış anlaşılma olmuş galiba steam arayüzü daha çok hoşuma gidiyor

Geri