T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
Emir, sana da büyü yapmışlar beleş oyunlaVerdiği ücretsiz oyunlar sebebiyle Epic Games'i daha çok seviyorum. Ancak bir oyun alacak olsam Steam'e yönelirim.
Emir, sana da büyü yapmışlar beleş oyunlaVerdiği ücretsiz oyunlar sebebiyle Epic Games'i daha çok seviyorum. Ancak bir oyun alacak olsam Steam'e yönelirim.
GTA 5, Just Cause 4, Rocket League, Cities Skylines, Watch Dogs 2 gibi aşık olduğum oyunları ücretsiz olarak sağlıyor.Emir, sana da büyü yapmışlar beleş oyunla.
Top hız konusunda Epic daha iyi bunun videosu mevcut, düşük ve orta hız olarak Steam ile aynı değerleri sağlayabiliyor.oyunları steam gibi hızlı indirmiyor.
Arayüzü daha modern duruyor benim çok hoşuma gidiyor şahsen Steam'ın daha yeni bir arayüze geçmesini isterdim.arayüzü çok kötü.
Buda mevcut. Ha kategorilendirme yok evet o bi eksik.kütüphane olayı var
Hayır beleş oyun için demiyorum. Şuanda hali hazırda Steam üzerinde yüklü bakiyem bile Epic Gamesten para verip aldığım oyunlardan fazladır.epic diyenler beleş oyun için söylüyor bunu.
Steam üzerindende alsanız bildiğim kadarıyla launcherden girmeniz gerekiyor.gta 5 i de verdi ancak ben 24 TL ye aldığım ve launcher da olduğu için.
ordan beleş gta+rocket league aldım ondandırEpic games diyenler bedava verdiği oyunlardan diyordur.
Bu adama katılıyorum doğruları tükürüyor.Epic games diyenler bedava verdiği oyunlardan diyordur.
Taraf tutanın beyni olduğunu düşünmüyorum hangisi karlıysa oraya geç oyuncuyuz biz .bizim ihtiyacımız indirim nerde güzel oyun nerde o. savunanlara bak sanki babasının malını koruyorEpic Games VS Steam
SteamEpic Games VS Steam
Kalite SteamEpic Games VS Steam