Epic Games VS Steam ?

Epic Games VS Steam

• Steam

Oylar: 88 71.0%
  • Epic Games

Oylar: 36 29.0%

• Oy kullanan toplam üye
    124
oyunları steam gibi hızlı indirmiyor.
Top hız konusunda Epic daha iyi bunun videosu mevcut, düşük ve orta hız olarak Steam ile aynı değerleri sağlayabiliyor.
arayüzü çok kötü.
Arayüzü daha modern duruyor benim çok hoşuma gidiyor şahsen Steam'ın daha yeni bir arayüze geçmesini isterdim.
kütüphane olayı var
Buda mevcut. Ha kategorilendirme yok evet o bi eksik.
epic diyenler beleş oyun için söylüyor bunu.
Hayır beleş oyun için demiyorum. Şuanda hali hazırda Steam üzerinde yüklü bakiyem bile Epic Gamesten para verip aldığım oyunlardan fazladır.
gta 5 i de verdi ancak ben 24 TL ye aldığım ve launcher da olduğu için.
Steam üzerindende alsanız bildiğim kadarıyla launcherden girmeniz gerekiyor.
----
Epic games'te tek eksik gördüğüm nokta kategorilendirme olmaması onun dışında Epic games diyorum.

Epic Games VS Steam
Taraf tutanın beyni olduğunu düşünmüyorum hangisi karlıysa oraya geç oyuncuyuz biz .bizim ihtiyacımız indirim nerde güzel oyun nerde o. savunanlara bak sanki babasının malını koruyor

Steam Launcher > Epic Games Launcher

Epic games i çok büyük bir tehlike bekliyor bu arada. epic games bedava verdiği için para ile oyun alan insan sayısı çok az. ve epic in gelir kaynağı fortnite. o da bitiyor. eğer beleş oyunları keserler ise ağır linç yiyecekler. ve herkes silecek.

Epic Games adamdır.​

Sayesinde GTA 5 oynuyorum.

Ya Epic Games diyen var hala :D
Epic Games'te daha sepete iki tane oyun bile koyamıyoruz 😂 Ayrıca kart düşürme, koleksiyon yapma, level sistemi, profil güzelleştirme gibi daha fazlaca şey yok. Epic Games bedava oyun dağıtmasa yüzüne bile bakılmayacak bir platform.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,026
Üyeler
190,851
Son üye
EmirAydın41
Geri