Epic Games VS Steam ?

Epic Games VS Steam

• Steam

Oylar: 88 71.0%
  • Epic Games

Oylar: 36 29.0%

• Oy kullanan toplam üye
    124
Bak kim hortlatmış!!
Ekran Görüntüsü (196).png

bedava oyundan dolayı epic games hayatımda hiç pc ye paralı oyun almadım.

ben konudan bahsediyorum böyle konu açacak max 3 kişi olur ya botreyarch ya sen yada bir trol
Size göre her şey boş. Bunun lideri de @kadiks. Bilgisayarda şu sorun var yazıyorum. BOŞ KONU diyor. Asıl böyle trollerin ban yememesi mucize.

Size göre her şey boş. Bunun lideri de @kadiks. Bilgisayarda şu sorun var yazıyorum. BOŞ KONU diyor. Asıl böyle trollerin ban yememesi mucize.
Geçen de işini bildiğini söylemiştim sana. Aklinca(komik) beni burada senin ile tartismaya zorluyorsun. Aman kalsin. O gün boş konu demedim. Sadece bir yerde kendini çok üstün görmeni alintilayip bu sorunu kendin cozebilirsin dedim.

Son düzenleme:
GTA 5, Just Cause 4, Rocket League, Cities Skylines, Watch Dogs 2 gibi aşık olduğum oyunları ücretsiz olarak sağlıyor.
Böyle yapmaya devam edecekse istediği büyüyü yapsın, benlik sıkıntı yok. :)
Hiç Orj gta 5 oynayacagım aklıma gelmezdi. Ama çokta hile var adam 1600Lvl hile yapmış

Geçen de işini bildiğini söylemiştim sana. Aklinca(komik) beni burada senin ile tartismaya zorluyorsun. Aman kalsin. O gün boş konu demedim. Sadece bir yerde kendini çok üstün görmeni alintilayip bu sorunu kendin cozebilirsin dedim.
Seninle takacak kadar düşmedik diyen adama ne diyeyim. Ben düşüğüm filan mı dememi bekliyorsun.

Seninle takacak kadar düşmedik diyen adama ne diyeyim. Ben düşüğüm filan mı dememi bekliyorsun.
Sonuc olarak kendini karşındakinden üstün görmen senin hatan.
O öyle bir hata yaptıysa senin yapman gerekmiyordu.

Geri