J4rvisM
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,206
kendiniz gibi birini buldunuz sonunda ne güzel işteO zaman gelişiminde sorun var.
kendiniz gibi birini buldunuz sonunda ne güzel işteO zaman gelişiminde sorun var.
Haktan vs ...... diyeceğim, ban yiyeceğim.kendiniz gibi birini buldunuz sonunda ne güzel işte
Bak kim hortlatmış!!
Alıntıyı görüntüle
Geçen de işini bildiğini söylemiştim sana. Aklinca(komik) beni burada senin ile tartismaya zorluyorsun. Aman kalsin. O gün boş konu demedim. Sadece bir yerde kendini çok üstün görmeni alintilayip bu sorunu kendin cozebilirsin dedim.Size göre her şey boş. Bunun lideri de @kadiks. Bilgisayarda şu sorun var yazıyorum. BOŞ KONU diyor. Asıl böyle trollerin ban yememesi mucize.
Hiç Orj gta 5 oynayacagım aklıma gelmezdi. Ama çokta hile var adam 1600Lvl hile yapmışGTA 5, Just Cause 4, Rocket League, Cities Skylines, Watch Dogs 2 gibi aşık olduğum oyunları ücretsiz olarak sağlıyor.
Böyle yapmaya devam edecekse istediği büyüyü yapsın, benlik sıkıntı yok.![]()
Steam tekel gibi bir şey.Epic Games VS Steam
Seninle takacak kadar düşmedik diyen adama ne diyeyim. Ben düşüğüm filan mı dememi bekliyorsun.Geçen de işini bildiğini söylemiştim sana. Aklinca(komik) beni burada senin ile tartismaya zorluyorsun. Aman kalsin. O gün boş konu demedim. Sadece bir yerde kendini çok üstün görmeni alintilayip bu sorunu kendin cozebilirsin dedim.
Sonuc olarak kendini karşındakinden üstün görmen senin hatan.Seninle takacak kadar düşmedik diyen adama ne diyeyim. Ben düşüğüm filan mı dememi bekliyorsun.
He .Evet yerdeyim deyip geçeyim.Sonuc olarak kendini karşındakinden üstün görmen senin hatan.
O öyle bir hata yaptıysa senin yapman gerekmiyordu.