Epic games yeni oyunu ne

Liste doğru çıkacak kızgın atmayın döverim

Aga forumda herkes bunu konuşuyo açıyor. İstedigim konuyu açarım karışamazsın bu bi forum söleyim dedim
"Forum özgürlüktür" kavramını bir kenara bırak tamamen hikaye ve saçmalıktan ibaret bir şey.

Herkes açıyor diyorsun fakat günde 10 tane epic konusu açılıyor ise 6 sı senden çıkıyor.

Ayrıca emin ol forum kültürüne senden çok daha hakimim gelip burada "bu bir forum söyleyeyim" demen komik.

"Forum özgürlüktür" kavramını bir kenara bırak tamamen hikaye ve saçmalıktan ibaret bir şey.

Herkes açıyor diyorsun fakat günde 10 tane epic konusu açılıyor ise 6 sı senden çıkıyor.

Ayrıca emin ol forum kültürüne senden çok daha hakimim gelip burada "bu bir forum söyleyeyim" demen komik.
Aga herkes bu konuyu açıyor epic konusunu bugün tek açtım seninki daha komik geldi bana nedense neyse amacın boş zaten

Aga herkes bu konuyu açıyor epic konusunu bugün tek açtım seninki daha komik geldi bana nedense neyse amacın boş zaten
Amacım boş mu? Ben sizin gibi tiplerin türemesini engelliyorum. Sürekli aynı konuyu açıp, forumu kirletiyorsunuz, yardıma ihtiyacı olan adamın konusu altta kalıyor.

Ayrıca "aga" kelimesini bana kullanmazsan sevinirim kahvehane de değiliz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,547
Üyeler
191,871
Son üye
efeates
Geri