çok boş bir öneri olmuşHocam oyunu Silin sonra artık dosyalarıda silin güncellemeniz var ise özellikle ekrankartı yapın windows u güncel tutun sonra temiz kurulum yapın (bu durum oyun yüklenirken internetin gidip gelmesi gibi durumlarda görülebiliyor benim başıma gelmişti silip güzel ce yine kurdum düzeldi)
kolay bulunan bir dll ise yapabilir ama bazen böyle dll leri 1 tane atıyorsun 1 tane daha istiyor gibi durumlar oluyor sana toptan kaçtanesi eksik söylemiyor o yüzden yeniden temiz kurulum önerdim ben öyle 5 tane dll atmıştım daha da istiyorduniye sildiriyorsun adama oyunu kardeşim o istediği dll dosyasını internetten indir at dosya konumuna olsun bitsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok boş bir öneri olmuş
youtube dan video izledim 2 dosya indirtdi ama yine olmadı dosyaları doğruladım yine olmadı yardım ederseniz sevinirim
22kb lık şey için 50 gb tekrar mı yüklemeyi öneriyorsun hadi senden 10 tane istesin en fazla yarım saatini alır oyunun baştan kurulumu nereden baksan ortalama internet ile 4 saat civarı ????kolay bulunan bir dll ise yapabilir ama bazen böyle dll leri 1 tane atıyorsun 1 tane daha istiyor gibi durumlar oluyor sana toptan kaçtanesi eksik söylemiyor o yüzden yeniden temiz kurulum önerdim ben öyle 5 tane dll atmıştım daha da istiyordu
bu siteden indirmsvcp140_atomic_wait.dll free download | DLL‑files.com
Download msvcp140_atomic_wait.dll free! Fix DLL missing error. Solve it yourself or get help using DLL‑files.com Client to fix DLL error automatically.www.dll-files.com
C:\ Windows\SysWOW64
C:\ Windows\System32
buralara at o dediğim dll dosyasını bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
22kb lık şey için 50 gb tekrar mı yüklemeyi öneriyorsun hadi senden 10 tane istesin en fazla yarım saatini alır oyunun baştan kurulumu nereden baksan ortalama internet ile 4 saat civarı ????