Epic games'den oyun almak

Peripella

80+
Reaksiyon skoru
11
merhaba değerli donanım arşivi kullanıcıları sizlere bir sorum olacak. Epic games üzerinden rainbow six siege alcam indirimde olduğu için ve uygun 22 tl. Sizce bu alınır mı epic gamesten yoksa steamdan kaçırdığım indirimi bekleyip ordan mı alsam? Aslında epic gamesten sorun çıkar mı onun için bu konuyu açıyorum.

Alabilirsiniz sorun olmaz.
Konu başlığını daha açıklayıcı yazın lütfen.

merhaba değerli donanım arşivi kullanıcıları sizlere bir sorum olacak. Epic games üzerinden rainbow six siege alcam indirimde olduğu için ve uygun 22 TL. Sizce bu alınır mı epic gamesten yoksa steamdan kaçırdığım indirimi bekleyip ordan mı alsam? Aslında epic gamesten sorun çıkar mı onun için bu konuyu açıyorum.
Neden sorun çıksın? Hem daha ucuz Epic Games'te.

Sorun çıkmaz al geç
Yalnız arkadaşlarınla online oynayacaksan nasıl olur bilmiyorum steam olmayınca

Alabilirsiniz sorun olmaz.
Konu başlığını daha açıklayıcı yazın lütfen.
tamam bidakine dikkat ederim

Epic games de hiç bir sorun çıkacağını zannetmiyorum dostum rahatlıkla alabilirsin
Bizzat benim bir dostum RDR2 aldı Epicden ve sorun yaşamadı
Yaşanmaz da

Zaten bir Ubisoft oyunu alınca Ubisoft hesabını bağlaman gerekiyor. Epic'ten Ubisoft oyunu açınca Uplay'de açılıyor zaten. Uplay'den satın almaktan farksız yani.
nasıl yani Ubisofttan mı alim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten bir Ubisoft oyunu alınca Ubisoft hesabını bağlaman gerekiyor. Epic'ten Ubisoft oyunu açınca Uplay'de açılıyor zaten. Uplay'den satın almaktan farksız yani.
nasıl yani ubisofttan mı alim?

Geri