Kalıcı Ücretsiz Epic Games'den ücretsiz 2 yeni bomba oyun!

Dostlar For The King isimli oyunun ücretisiz verileceğini biliyorduk. Ancak Metro: Last Right Redux isimli oyun biraz sürpriz oldu. Epic Games Launcher üzerinde bu oyun gözükmüyordu. Kaçırmayın!
Alıntıyı görüntüle
Oley be metro geliyor. (Gerçi başka bir sitede ücretsiz almıştım ama sitenin adını unuttuğum için bakamıyorum.)

Yavaş yavaş Metro serisini bitireceğim böyle :)

Exodus'u da iyi bir indirimde alırım belki Last Light sonrası...
valla ben 2033 ile last light oynadım bitirdim ama metro exodusa o kadar vermem 100tl fazla 50 tl olsa hadi derim yine bize korsan oynamak düşer

valla ben 2033 ile last light oynadım bitirdim ama metro exodusa o kadar vermem 100tl fazla 50 TL olsa hadi derim yine bize korsan oynamak düşer
Epic Games kuponu ile 40₺ ye düşüyordu yanılmıyorsam.

Dostlar For The King isimli oyunun ücretisiz verileceğini biliyorduk. Ancak Metro: Last Right Redux isimli oyun biraz sürpriz oldu. Epic Games Launcher üzerinde bu oyun gözükmüyordu. Kaçırmayın!
Alıntıyı görüntüle
Metro: Last Right Redux'u kütüphaneye ekleyip sonra indirmek istiyorum Epic Games'te yeniyim nasıl yapılıyor?

şu yılbaşında oyun dağıtırken verdiğimi ?
Evet, 60₺ lik kupon ile en son 40₺ ye alınabiliyordu.

80₺ altına indirmezlerse yine kupon kullanılabilir sonraki indirimlerde...

Metro: Last Right Redux'u kütüphaneye ekleyip sonra indirmek istiyorum Epic Games'te yeniyim nasıl yapılıyor?
Dostum epic games launcher indirip hesap açtıktan sonra mağaza kısmından biraz aşağıya indiğinde ücretsiz bu iki oyunu görürsün. Oyunun resimlerine basıp yükle diyeceksin. Gerekli adımları izledikten sonra oyun kütüphanene gelecek.

Geri