Oley be metro geliyor. (Gerçi başka bir sitede ücretsiz almıştım ama sitenin adını unuttuğum için bakamıyorum.)Dostlar For The King isimli oyunun ücretisiz verileceğini biliyorduk. Ancak Metro: Last Right Redux isimli oyun biraz sürpriz oldu. Epic Games Launcher üzerinde bu oyun gözükmüyordu. Kaçırmayın!
Alıntıyı görüntüle
Geliyor değil geldiOley be metro geliyor. (Gerçi başka bir sitede ücretsiz almıştım ama sitenin adını unuttuğum için bakamıyorum.)
valla ben 2033 ile last light oynadım bitirdim ama metro exodusa o kadar vermem 100tl fazla 50 tl olsa hadi derim yine bize korsan oynamak düşerYavaş yavaş Metro serisini bitireceğim böyle
Exodus'u da iyi bir indirimde alırım belki Last Light sonrası...
Epic Games kuponu ile 40₺ ye düşüyordu yanılmıyorsam.valla ben 2033 ile last light oynadım bitirdim ama metro exodusa o kadar vermem 100tl fazla 50 TL olsa hadi derim yine bize korsan oynamak düşer
şu yılbaşında oyun dağıtırken verdiğimi ?Epic Games kuponu ile 40₺ ye düşüyordu yanılmıyorsam.
Metro: Last Right Redux'u kütüphaneye ekleyip sonra indirmek istiyorum Epic Games'te yeniyim nasıl yapılıyor?Dostlar For The King isimli oyunun ücretisiz verileceğini biliyorduk. Ancak Metro: Last Right Redux isimli oyun biraz sürpriz oldu. Epic Games Launcher üzerinde bu oyun gözükmüyordu. Kaçırmayın!
Alıntıyı görüntüle
Evet, 60₺ lik kupon ile en son 40₺ ye alınabiliyordu.şu yılbaşında oyun dağıtırken verdiğimi ?
Metro serisi=<3Nasıl oyunlar? Bilginiz var mı?
Metro severmisin abiHayır değil. Son çıkan Metro, Exodus olan.
Fps oyunlara pek bayılmıyorum. Yine de güzeldir.Metro severmisin abi
Dostum epic games launcher indirip hesap açtıktan sonra mağaza kısmından biraz aşağıya indiğinde ücretsiz bu iki oyunu görürsün. Oyunun resimlerine basıp yükle diyeceksin. Gerekli adımları izledikten sonra oyun kütüphanene gelecek.Metro: Last Right Redux'u kütüphaneye ekleyip sonra indirmek istiyorum Epic Games'te yeniyim nasıl yapılıyor?