Impe
80+ Silver
atsanayeni liste cıkmıs
atsanayeni liste cıkmıs
Bana benim konumdan liste alip bana atip beni etiketledin sjdujdudjdud
aboooooo adsdasadsa ne bilim isme bakmadım sryBana benim konumdan liste alip bana atip beni etiketledin sjdujdudjdud
Kral rahatsızsan girme foruma bu kadar olay buArtık şu Epic Games in vereceği oyunlar hakkında konu açmayı bıraksanız diyorum.
Şu an gündem bu ve insanlar merak ediyor konu açmaları gayet normal istemiyorsan bakmazsın insanların konularına karışma hakkın yok.Artık şu Epic Games in vereceği oyunlar hakkında konu açmayı bıraksanız diyorum.
Bunun meraklık birşeyi yok çünkü kimsenin bir şey bildiği yok zaten. Çok da insanların fikrini merak ediyor ise arama çubuğuna yazması yeterli. 50 tane konu çıkıyor karşısına.Şu an gündem bu ve insanlar merak ediyor konu açmaları gayet normal istemiyorsan bakmazsın insanların konularına karışma hakkın yok.
Kardesim gelisme geldikce paylasiyoruz hem arama motoruna yazinca yeni listeler falan cikmiyor eski sallama cikiyor veya bugunun tahminiBunun meraklık birşeyi yok çünkü kimsenin bir şey bildiği yok zaten. Çok da insanların fikrini merak ediyor ise arama çubuğuna yazması yeterli. 50 tane konu çıkıyor karşısına.
Hocam ne gelişmesi? Gören diyecek çıkacak oyun bulundu. Oyunun çıktığını belirten konulara okay im ama günde milyon kez acılan aynı konular kabak tadı vermeye başladı. Ayrıca kimse kimsenin kardeşi değil.Kardesim gelisme geldikce paylasiyoruz hem arama motoruna yazinca yeni listeler falan cikmiyor eski sallama cikiyor veya bugunun tahmini
Kimse kimsenin hocasi degil o zamanHocam ne gelişmesi? Gören diyecek çıkacak oyun bulundu. Oyunun çıktığını belirten konulara okay im ama günde milyon kez acılan aynı konular kabak tadı vermeye başladı. Ayrıca kimse kimsenin kardeşi değil.
Saygıdan dolayı kullandığım kelimeyi "kardeşim" gibi aşşalayan bir kelime ile karşılaştırmanız komik.Kimse kimsenin hocasi degil o zaman
Tamam o zaman ana konu acalim orayi kullanalim ama kimse uymuyorki herkes kendi aciyor bende o yuzden aciyoru.Hocam ne gelişmesi? Gören diyecek çıkacak oyun bulundu. Oyunun çıktığını belirten konulara okay im ama günde milyon kez acılan aynı konular kabak tadı vermeye başladı. Ayrıca kimse kimsenin kardeşi değil.
Kardeşim aşşağilayici değilkiSaygıdan dolayı kullandığım kelimeyi "kardeşim" gibi aşşalayan bir kelime ile karşılaştırmanız komik.