Çözüldü✓ Epic Gamesten aldığım FC25 DS4 Koluna nasıl bağlarım

Eyup3434

80+
Reaksiyon skoru
1
Bugün Epic Gamesten FC25 Aldım DS4Windows uygulaması ile denediğimde oyun Hata vererek atıyor, DS4Windows programını kapatıp Kolu bluetooth ile bağladığımda oyun içinde hiç kullanılmıyor.
Youtube da Oyunu Steame eklediğimizde konsol kullanılıyor ama ben onuda denedim hala aynı çalışmıyor Yardımcı olurmusunuz

Bu yazılım işini görür. Uzun zamandır kullanıyorum*

Edit: Dualsense kullanıyorsun diye yazdım dikkat etmemişim DS4 destekliyor mu bilmiyorum

Cevap için sağol :)) DS4 Kullanıyorum
direk görmesi lazım arkada steam açın ve şu ayarları deneyin
1753283809652.webp

direk görmesi lazım arkada steam açın ve şu ayarları deneyinAlıntıyı görüntüle
Steam kontrolcüyü görüyor ama oyunda kullanamıyorum Shift Tab yaptığımda da çalışmıyor

Bugün Epic Gamesten FC25 Aldım DS4Windows uygulaması ile denediğimde oyun Hata vererek atıyor, DS4Windows programını kapatıp Kolu bluetooth ile bağladığımda oyun içinde hiç kullanılmıyor.
Youtube da Oyunu Steame eklediğimizde konsol kullanılıyor ama ben onuda denedim hala aynı çalışmıyor Yardımcı olurmusunuz
oyundan kaynaklanıyor olabilir bende birkaç hafta önce steamdan aldım fc25i kolumu Bluetooth ile bağlıyorum anında görüyor steamda çıkıyor zaten bağlanınca

xoutput ile kullanıyorum fc25i denemeni öneririm ds4windows hata veriyor

Arkadaşlar Sağolun. Klavye ve mouse söküp bluetooth tan bağlandım Cevaplar için Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,532
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri