Neler Yeni

epic neden bu kadar şey dağıtıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
muhammed
arkadaşlar baya düşündüm de epic nasıl bu kadar ücretsiz oyun dağıtabiliyor playstation bile ps plus da bu kadar cimri davranırken 40 yılda bir güzel oyun verirken epic games hem her hafta 2 oyun veriyor hemde mega indirimler kapsamında hem indirim hemde her 80 tl ve üzeri alışverişinizde 60 tl kupon veriyor bu nasıl olabiliyor acaba?

Madness

80+ Silver
arkadaşlar baya düşündüm de epic nasıl bu kadar ücretsiz oyun dağıtabiliyor playstation bile ps plus da bu kadar cimri davranırken 40 yılda bir güzel oyun verirken epic games hem her hafta 2 oyun veriyor hemde mega indirimler kapsamında hem indirim hemde her 80 TL ve üzeri alışverişinizde 60 TL kupon veriyor bu nasıl olabiliyor acaba?
Epic Games Fortnite'dan kazandığı paraları iyi harcıyor.Ve liderlik koltuğunu Steamden almaya çalışıyor.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Reklam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam'a rakip olmak için yapıyor. Pazar payı daha da büyüyünce böyle şeyler yapmaz.
aynı fikirdeyim bence en geç bu yıl sonuna kadar oyun dağıtmayı bırakıcak gibi geliyor bana.

YavuzMT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Yavuz Selim MUTLU
Instagram
yvzslm_mutlu
steam epic games e dava açacakmış steamden alanlara haksızlık olduğu için

Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
steam epic games e dava açacakmış steamden alanlara haksızlık olduğu için
bence yalandır çünkü sonuçta gta epic ten önce steam e çıktı ve steam e açıyorsa ps 4 e de açması lazım çünkü ordakilerde para vererek aldı yada xbox takilere.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Bu arayüzle zor, steam çok daha kolay ve kullanışlı. Yenilenmesi lazım chat özelliği, voice özelliği vs vs. Steam arayüz konusunda önde ve tabi bir de Valve anti chat sistemi, Valve oyunları vs. Hala CS:GO alternatifi yok. Epic Games bunları yapabiliyorsa kullanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet anti chat, kimseyle konuşamıyorsunuz :D anti Cheat*

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,042
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bir çeşit yatırım diyelim. Steam'i başka türlü geçme imkanı olduğunu sanmıyorum. Oyuncuları bu tür şeylerle kendine çekmeye çalışıyor. GTA 5'de en büyük vurgundu zaten.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Nedeni Basit Steamle Eş Değer Bir Plartform Olmak İstiyor Ama Steam Arayüz Olarak Epic Gamesten Daha İyi Epic Gamesin Daha Yapacağı Çok Şey Var Bu Arada Epic Sayesinde Zengin Oldum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,425
Üyeler
164,664
Son üye
nano4242
Top Bottom