TahinPekmez
80+ Silver
asırı bos sahsı fıkrım zevkler renkler tartısılmaz tabıSepetteki bazı oyunlar devam oyunları, ilklerini oynadım.
Alıntıyı görüntüle
Limbodan önce inside i ve undertaleyi oynadığınız var sayıyorumSepetteki bazı oyunlar devam oyunları, ilklerini oynadım.
Alıntıyı görüntüle
Reis neyini beğenmedinasırı bos sahsı fıkrım zevkler renkler tartısılmaz tabı
online takılıyorsuın galibaasırı bos sahsı fıkrım zevkler renkler tartısılmaz tabı
inside bitirdim sadeceLimbodan önce inside i ve undertaleyi oynadığınız var sayıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis neyini beğenmedin
ghost of hıc o parayı hak eden bır oyun degıl gıbı sahsı fıkrım rezalet god of warıda ben sahsen hıc sevmıyorum onun dısı okey gıbı geldı banaLimbodan önce inside i ve undertaleyi oynadığınız var sayıyorum
Reis neyini beğenmedin
paran varsa al gecSepetteki bazı oyunlar devam oyunları, ilklerini oynadım.
Alıntıyı görüntüle
Kendisi a4tal bir arkadaşımız kanıtları burada https://forum.donanimarsivi.com/konu/bu-bilgisayar-valorant-acarmi.1048482/page-3#post-9437057Limbodan önce inside i ve undertaleyi oynadığınız var sayıyorum
Reis neyini beğenmedin
ocak 5 den sonra inşallahparan varsa al gec
hocam sen cıdden psıkolojık rahatsızmısın ahahaha 1 saatır bana sacma sapan seyler yazıyosun uyarın hocamKendisi a4tal bir arkadaşımız kanıtları burada https://forum.donanimarsivi.com/konu/bu-bilgisayar-valorant-acarmi.1048482/page-3#post-9437057
crack olarak bitirmiştim zamanında , tekrar edeyim dedim legal olaraksepetinizdeki days gone çok hoştur..bu oyunda pek çok şey harika en kötü yanı diyalog kısımları..buraları otomatik kesen bir program olsa oyuna 1500 tl bile verilir..
Sana doğru şeyleri öğretiyoruz sen öğrenmiyorsun hâla kendi bildiğini söylemeye devam ediyorsun normal bir insan değilsinhocam sen cıdden psıkolojık rahatsızmısın ahahaha 1 saatır bana sacma sapan seyler yazıyosun uyarın hocam
Gayet güzel hocam sadece Spider-man Miles Morales kısa sürüyor bunu biliyorsanız hiç sıkıntı yok.Sepetteki bazı oyunlar devam oyunları, ilklerini oynadım.
Alıntıyı görüntüle