eternal_snow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 530
olur ben de almanyaya gönderip toplu getirtiyorumarkadaşım var italya da ona göndersem o yanında getirse türkiye ye olur mu
olur ben de almanyaya gönderip toplu getirtiyorumarkadaşım var italya da ona göndersem o yanında getirse türkiye ye olur mu
Paketin değerini 15 dolar olarak belirlediklerini ve YunExpress ile göndereceklerini belirttiler.
gene bomboş bir kişi bilgisizen sevdiğim konu geldi bu foruma da of bayılırım bu klavyeyeEkstra kargo parası veya gümrükten ürün geçmeyince gelen pişmanlık hissi gibisiniz
Eyvallah ben de denemelik aldım , dıy kit olarak da 15e gelirmiş o daha iyi olurdu ama stok bitmişKesin vergi çıkmayacak diye kesin bir şey yok. 1300 TL için gayet güzel bir klavye alınabilir. Diğer konularda vergi çıkmaması için yapabileceğiniz şeyler var.
![]()
CIDOO Nebula
Popular Space-saving 65% Layout The CIDOO NEBULA is a cutting-edge 65% mechanical keyboard that offers the perfect blend of form and function, optimized for both Windows and Mac users. Its compact 65% layout keeps the essentials, incorporating alphanumeric keys, commonly used modifiers, arrow...epomaker.com
''NABI'' Koduyla 32'99 dolara düşüyor.
Sürat kargo ile geldi konun ilk açıldığı gün 5 haziranda sipariş etmiştimHayırlı olsun dostum , ne zaman sipariş etmiştin ve hangi kargo getirdi.
ulan bi tane daha alasim feci geliyorda 0 ladik baya su kayip urun parasi yatarsa yarina aliriz heraldeKesin vergi çıkmayacak diye kesin bir şey yok. 1300 TL için gayet güzel bir klavye alınabilir. Diğer konularda vergi çıkmaması için yapabileceğiniz şeyler var.
![]()
CIDOO Nebula
Popular Space-saving 65% Layout The CIDOO NEBULA is a cutting-edge 65% mechanical keyboard that offers the perfect blend of form and function, optimized for both Windows and Mac users. Its compact 65% layout keeps the essentials, incorporating alphanumeric keys, commonly used modifiers, arrow...epomaker.com
''NABI'' Koduyla 32'99 dolara düşüyor.