🔥İndirim Epomaker EP64 | Three Mod | PBT Keycap | Flamingo Switch| 2141 TL

Haricinde neden kötü yaptım hocam?
Bilmediğim için soruyorum.
Speed silver hissiyatı neredeyse olmayan ve parmağın çarptığı an yazan bir switch ama AP ve TT kısa olduğu için oyunlarda avantaj sağlıyor ufakta olsa.

Speed silver hissiyatı neredeyse olmayan ve parmağın çarptığı an yazan bir switch ama AP ve TT kısa olduğu için oyunlarda avantaj sağlıyor ufakta olsa.

Oyun için almıştım iyi seçim imiş ozaman.
Black alıcaktım normalde kalmayınca aralarında en mantıklı pink ve gri vardı bende değerlendirip gri aldım, umarım pişman etmez.

Bu arada sence değişim yaparlar mı beğenmedim diyelim vs?

Oyun için almıştım iyi seçim imiş ozaman.
Black alıcaktım normalde kalmayınca aralarında en mantıklı pink ve gri vardı bende değerlendirip gri aldım, umarım pişman etmez.

Bu arada sence değişim yaparlar mı beğenmedim diyelim vs?
Amazon yapmasına yapar ekstra switch alıp direk switchte değiştirebilirsin 300 400 lira verip.

Haricinde neden kötü yaptım hocam?
Bilmediğim için soruyorum.
Neredeyse 4-5 ay oldu halen alışlamadım Speed Silver Switchlere. Elini tuşa değdirmeyi geçtim, tuşa basmayı düşündüğün anda basıyor, yani neredeyse beyin gücüyle çalışan switchler :ROFLMAO: XPG Summoner Silver Sw. isteyen varsa ulaşabilir hardcore FPS oyuncuları sevecektir.

Alırsan neden olmasın abi :D
Aldım nalet gitsin aldım, kredi kartım ağlıyor artık, yeter vurma diyor :cry:

Neredeyse 4-5 ay oldu halen alışlamadım Speed Silver Switchlere. Elini tuşa değdirmeyi geçtim, tuşa basmayı düşündüğün anda basıyor, yani neredeyse beyin gücüyle çalışan switchler :ROFLMAO: XPG Summoner Silver Sw. isteyen varsa ulaşabilir hardcore FPS oyuncuları sevecektir.

RK61 vereydik(!) Hayırlı olsun gelince benim PBT puddinglerin gideceği yer belli oldu

Sen ne diyorsun beyin gücü ne demek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla doğru

Ben almadım önerdiğim her klavyeyi almaya kalksam evi arabayı satmam gerekir

Vallahi hiç sorma şu kasım 40K gitti nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum

Sen ne diyorsun beyin gücü ne demek

Vallahi hiç sorma şu kasım 40K gitti nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum
Aşırı hassas bir switch demek. Elini tuşun üstünde gezdirirken bile algılıyor. Typo yapmaya çok meyilli switch.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,027
Üyeler
183,506
Son üye
miracc813
Geri