Neler Yeni

🔥İndirim Epomaker EP64 | Three Mod | PBT Keycap | Flamingo Switch| 2141 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Fiyat 350 tl daha arttı

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Cihan Bozkır
Tam klavye aslında işime en çok yarayan klavye, bir şekilde tüm tuşlar bir yerde ihtiyaç oluyor, numerik klavye de lazım oluyor ama öte yandan mouse için kalan alan dar oluyor. Bu yüzden de fare işareti hızını artırmak zorunda kalıyorum ve hassasiyet azalıyor. Çıkamadım işin içinden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Tam klavye aslında işime en çok yarayan klavye, bir şekilde tüm tuşlar bir yerde ihtiyaç oluyor, numerik klavye de lazım oluyor ama öte yandan mouse için kalan alan dar oluyor. Bu yüzden de fare işareti hızını artırmak zorunda kalıyorum ve hassasiyet azalıyor. Çıkamadım işin içinden.
tkl al dostum

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Cihan Bozkır
Teşekkürler, Numpad de lazım oluyor maalesef. Tam boy klavye yanında çok hafif mouse olursa fareyi kaldırıp indirerek kullanmak da fena olmuyordu, Microsoft wheel mouse optical ile eskiden öyle kullanıyordum ama bir süre sonra sürekli fare kaldırıp koymak da bıktırıyor. Bilgisayar masası ile Klavye ve fare çok aşağıda olursa o zaman daha geniş bir alanı kontrol etmek kolay oluyor ama düz masa üstünde sanırım tek alternatif TKL klavye.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Emre Altun
Şuan muhtemelen dünya üzerindeki en ucuz Epomaker klavyedir. Epomaker kalitesini yaşayabileceğiniz en uygun ve iyi klavye. Tavsiyem kesinlikle Epomaker Flamingo Switch ile alın alabiliyorken.

Bu mu darmoshark Top75 mi?

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Eren
Şuan muhtemelen dünya üzerindeki en ucuz Epomaker klavyedir. Epomaker kalitesini yaşayabileceğiniz en uygun ve iyi klavye. Tavsiyem kesinlikle Epomaker Flamingo Switch ile alın alabiliyorken.

flamingo switch blue switch gibi mi yoksa red switch gibi mi ses olarak değil basma şekli olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Top Bottom