İndirim bitti ama kendi sitesinden benzer fiyata alırım herhalde.Arkadaşlar benim klavyem geldi. Çok beğendim. Hiç fotoğrafta göründüğü gibi değil. Çok daha güzel ve zarif duruyor. Tuş basımı çok değişik çok farklı bir deneyim benim için.
Kendi sitesinde 99$, vergi ne kadar çıkıyor bilginiz var mı hocamİndirim bitti ama kendi sitesinden benzer fiyata alırım herhalde.
Fiyata ilave bir vergi görmedim ödeme ekranında. Kendi sitesinden Alış veriş yapan arkadaşlar daha doğru bilgi verebilir.Kendi sitesinde 99$, vergi ne kadar çıkıyor bilginiz var mı hocam
Ben yüzde 20 diye biliyorum. Hatta amazon fiyatında da ithalat ücreti ana paranın yüzde 20 si kadardı.Kendi sitesinde 99$, vergi ne kadar çıkıyor bilginiz var mı hocam
Sesini videolu atar mısın teşekkürler
Ah ahh kaç gün önce atmıştım bunu kendi konumda bu fiyataydı 15inde maaş yatıyordu. Paylaştınız zam geldiDaha iyisi imkanı yok gelmez bu fiyata şuan. 8000 mAh Batarya Three Mod Gateron G Pro Yellow switch LCD Ekran RGB, LCD ekranı animasyon gif vs koymaya uygun, Tekerlekli cartı curtuyla harika bir klavye fiyatına göre.
İndirim olursa veya satın alıp satmak isteyen olursa almak isterim.Ah ahh kaç gün önce atmıştım bunu kendi konumda bu fiyataydı 15inde maaş yatıyordu. Paylaştınız zam geldi