🔥İndirim EPOMAKER TH80-X | Hot swap Three mod, 8k mAh, LCD Ekran,G Pro Yellow | 3140 TL

Bu paylaştığın klavyeyi inanılmaz beğendim. Tam istediğim gibi ama ben kablolu kullanmak istiyorum. Bunun aynı boyutlarda, tuş genişliğinde kablolu olan versiyonu var mı? Bluetooth vs kullanmak istemiyorum masaüstümde ya da bu klavyeyi alırsam bluetooth kapatabiliyor muyum? Sürekli sarjda vs kullanmak gibi olacak aldığımda bu da 8000mah pilin çöp olması demek.

Bu paylaştığın klavyeyi inanılmaz beğendim. Tam istediğim gibi ama ben kablolu kullanmak istiyorum. Bunun aynı boyutlarda, tuş genişliğinde kablolu olan versiyonu var mı? Bluetooth vs kullanmak istemiyorum masaüstümde ya da bu klavyeyi alırsam bluetooth kapatabiliyor muyum? Sürekli sarjda vs kullanmak gibi olacak aldığımda bu da 8000mah pilin çöp olması demek.
Kablolu kullanabilirsin, bataryaya herhangi bir zararı yok.

Dostum 3 mod kablolu da kullanabiliyorsun. Pil çöp olmaz eğer 2.4g yi off ta kullanirsan

Xpg summoner sipariş ettim karşıma çıkana bak ulan hep böyle oluyor ne şansız adamım ya.

Kalite olarak akko 5075b plus v3 yellow switch mi daha iyi yoksa bu mu daha iyidir ?

Kalite olarak akko 5075b plus v3 yellow switch mi daha iyi yoksa bu mu daha iyidir ?
İkisi de çok iyi. Ama bu modelin bataryası devasa + ekran var + ansi olduğu için keycaps bulmak çok kolay. Stok olarak kullanacaksanız ikisi de üzmez pcbleri kaliteli.

Tekrar indirime girer mi acaba ?

Son düzenleme:
Geri