Huseyinatik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 405
Yav ben klavye almadım keycapsle switch aldım inşallah 500den fazla gelmez yoksa ne anladık bu işten olur
aynen hocam aynısı yazıyorda bende geleceği görmüş adamlar 25ine tarih koymuşlarBeyler bende gönderi yurtdışına sevk edildi diyor sizde de öyle mi yazıyor?
sdfsfdasdfsdfgsdgfsaynen hocam aynısı yazıyorda bende geleceği görmüş adamlar 25ine tarih koymuşlar![]()
normal o kadar ucuz gelmedi banaKablom gümrükten çıkmış. 197tl vergi kesmişler. Gümrüğe sunum ücreti falan derken total 222tl.
Alıntıyı görüntüle
Bakalım klavyelere de bu kadar ucuz çıkarsa iyi ama bakmıştır kabloya demiştir bu kablo alt tarafı ne kadar olabilir. Onun dışında ürün bedelini 666 lira saymışlar. Klavyede aynı muhabbet olursa... Ücretsiz aldığımda sıkıntı yokta birde ücretli aldığım var.Kablom gümrükten çıkmış. 197tl vergi kesmişler. Gümrüğe sunum ücreti falan derken total 222tl.
Alıntıyı görüntüle
Klavye amazonda var. Vergi kargo dahil 1000 liraya geliyor. Bizde ise 5usd kargoya verenlere 380 liraya, kargo vermeyenlere 220 liraya gelmiş oluyor. Yani en kötü 3 katı ucuza geldi. Vergi ise ürünün fiyatı 700₺ yüzde 50 alsalar 350₺ vergi almaları gerekirdi yani 197₺ iyi.normal o kadar ucuz gelmedi bana
25 dolarlık klavyeden 200 lira vergi almışlar. Buna dayanarak 75 dolarlık klavyeden de 600-700 civarı bı vergi almaları lazım.Bakalım klavyelere de bu kadar ucuz çıkarsa iyi ama bakmıştır kabloya demiştir bu kablo alt tarafı ne kadar olabilir. Onun dışında ürün bedelini 666 lira saymışlar. Klavyede aynı muhabbet olursa... Ücretsiz aldığımda sıkıntı yokta birde ücretli aldığım var.
Muhtemelen öyle yapacaklarda bu bizim gümrüğün işlemleri çok uzun sürüyor o can sıkıcı. Diğer aldığım klavye 50 dolar bakalım ona ne kadar kesecekler.Klavye amazonda var. Vergi kargo dahil 1000 liraya geliyor. Bizde ise 5usd kargoya verenlere 380 liraya, kargo vermeyenlere 220 liraya gelmiş oluyor. Yani en kötü 3 katı ucuza geldi. Vergi ise ürünün fiyatı 700₺ yüzde 50 alsalar 350₺ vergi almaları gerekirdi yani 197₺ iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
25 dolarlık klavyeden 200 lira vergi almışlar. Buna dayanarak 75 dolarlık klavyeden de 600-700 civarı bı vergi almaları lazım.
Valla pazar gümrüğe girdi bugün çıktı.Muhtemelen öyle yapacaklarda bu bizim gümrüğün işlemleri çok uzun sürüyor o can sıkıcı. Diğer aldığım klavye 50 dolar bakalım ona ne kadar kesecekler.
Bazen 8 bazen 3 gün sürüyor. Ortaları pek yok. Muhtemelen Google'a ürünün ismini yazıp bakıyor en pahalı fiyat nerede ise ona göre değer biçiyor.Valla pazar gümrüğe girdi bugün çıktı.