Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,601
Gelmiş hocam güncellemişlerYok uçakta gözüküyorsa burdadır ama mesela daha barkodu okutulmadığı için gelmiş gözükmüyordur.
Gelmiş hocam güncellemişlerYok uçakta gözüküyorsa burdadır ama mesela daha barkodu okutulmadığı için gelmiş gözükmüyordur.
Tamamdır tek çare şu an sabr o zamanGelmiş hocam güncellemişler
yarına belli olur heralde vergisi inşallahTamamdır tek çare şu an sabr o zaman![]()
Valla benim 3 gündür belli olmuyor.yarına belli olur heralde vergisi inşallah
Hocam belki sizinkide inmiştir güncellenmesi bekleniyordur çünkü benimkide 3gündür belli olmuyordu yeni belli olduValla benim 3 gündür belli olmuyor.
China post sitesinden bakın hocam pttde güncelleme gözükmüyorValla benim 3 gündür belli olmuyor.
Yok kanka bana gümrüğe girdi diye bildirim geldi.Hocam belki sizinkide inmiştir güncellenmesi bekleniyordur çünkü benimkide 3gündür belli olmuyordu yeni belli oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
China post sitesinden bakın hocam pttde güncelleme gözükmüyor
nasıl itiraz edeceğiz bu duruma sopnuçta kesilen faturaya göre vergi kesilir. Bizim faturamızda ödediğimiz tutar 0 neyin vergisi bu ?Bazen 8 bazen 3 gün sürüyor. Ortaları pek yok. Muhtemelen Google'a ürünün ismini yazıp bakıyor en pahalı fiyat nerede ise ona göre değer biçiyor.
Ben yanlış anlamışım hocam sizinki daha gelmedi diye anladım ben tamamdır o zaman vergi belli olunca bizede haber verirseniz mutlu oluruz hocamYok kanka bana gümrüğe girdi diye bildirim geldi.
Kanka valla uğraştığına deymiyor. Bi arkadaşa da 600 lira kesmişlerdi, dağıtıma çıktığı ptt kargo şubesine gidicen, dilekçe vs yazcan. Çocuk üstnüe bi ton süre bekledi gidip 600 liradan 450 yaptılar. Onun dışında ben Cimer'e yazmıştım değerinden düşük gösterilen ürünlerde gümrük memurunun tekrar fiyatlandırma yetkisi vardır dedi. İtiraz etme hakkın var ama dediğim gibi yapcan işte. Devlete kanıtlaman lazım 0 liraya aldığını ama ona rağmen vergiden kaçamazsın muhtemelen banane senin ne kadara aldığından deyip yine geçirirler yani mantıken.nasıl itiraz edeceğiz bu duruma sopnuçta kesilen faturaya göre vergi kesilir. Bizim faturamızda ödediğimiz tutar 0 neyin vergisi bu ?
Tamam kankam sende klavye almıştın di mi.Ben yanlış anlamışım hocam sizinki daha gelmedi diye anladım ben tamamdır o zaman vergi belli olunca bizede haber verirseniz mutlu oluruz hocam![]()
Valla isterse 2 bin lira param gitsin gümrüktren gelcek bi dolu ürün var vergi çok çıkarsa itiraz ederimKanka valla uğraştığına deymiyor. Bi arkadaşa da 600 lira kesmişlerdi, dağıtıma çıktığı ptt kargo şubesine gidicen, dilekçe vs yazcan. Çocuk üstnüe bi ton süre bekledi gidip 600 liradan 450 yaptılar. Onun dışında ben Cimer'e yazmıştım değerinden düşük gösterilen ürünlerde gümrük memurunun tekrar fiyatlandırma yetkisi vardır dedi. İtiraz etme hakkın var ama dediğim gibi yapcan işte. Devlete kanıtlaman lazım 0 liraya aldığını ama ona rağmen vergiden kaçamazsın muhtemelen banane senin ne kadara aldığından deyip yine geçirirler yani mantıken.
Tamam kankam sende klavye almıştın di mi.
Aynen bende epomaker ep84 aldım onu bekliyorum inşallah gümrüğe giricek.Gumruge girince mesaj gelmeside iyiymişKanka valla uğraştığına deymiyor. Bi arkadaşa da 600 lira kesmişlerdi, dağıtıma çıktığı ptt kargo şubesine gidicen, dilekçe vs yazcan. Çocuk üstnüe bi ton süre bekledi gidip 600 liradan 450 yaptılar. Onun dışında ben Cimer'e yazmıştım değerinden düşük gösterilen ürünlerde gümrük memurunun tekrar fiyatlandırma yetkisi vardır dedi. İtiraz etme hakkın var ama dediğim gibi yapcan işte. Devlete kanıtlaman lazım 0 liraya aldığını ama ona rağmen vergiden kaçamazsın muhtemelen banane senin ne kadara aldığından deyip yine geçirirler yani mantıken.
Hocam uçak geliyor kısmı havalimanina inmiş demek mi oluyor ?Kanka valla uğraştığına deymiyor. Bi arkadaşa da 600 lira kesmişlerdi, dağıtıma çıktığı ptt kargo şubesine gidicen, dilekçe vs yazcan. Çocuk üstnüe bi ton süre bekledi gidip 600 liradan 450 yaptılar. Onun dışında ben Cimer'e yazmıştım değerinden düşük gösterilen ürünlerde gümrük memurunun tekrar fiyatlandırma yetkisi vardır dedi. İtiraz etme hakkın var ama dediğim gibi yapcan işte. Devlete kanıtlaman lazım 0 liraya aldığını ama ona rağmen vergiden kaçamazsın muhtemelen banane senin ne kadara aldığından deyip yine geçirirler yani mantıken.
Hepsine çıkacak kanka. Yani Epomaker üzerinden aldıysan hepsine tek tek çıkacak.Valla isterse 2 bin lira param gitsin gümrüktren gelcek bi dolu ürün var vergi çok çıkarsa itiraz ederim
Yok yolda demek. Ama yani insede anca yarın veya ondan sonra indi diye bildirim gelir sana. Uçaktan paletleri vs indiricekler ya daha.Aynen bende epomaker ep84 aldım onu bekliyorum inşallah gümrüğe giricek.Gumruge girince mesaj gelmeside iyiymiş
Hocam uçak geliyor kısmı havalimanina inmiş demek mi oluyor ?
yok epomaker değil kanka başka yurtdışı gönderilerim var ücretsiz aldığımHepsine çıkacak kanka. Yani Epomaker üzerinden aldıysan hepsine tek tek çıkacak.
Yok yolda demek. Ama yani insede anca yarın veya ondan sonra indi diye bildirim gelir sana. Uçaktan paletleri vs indiricekler ya daha.