Neler Yeni

❌İndirim Bitti! EPOMAKER HEDİYELER DAĞITIYOR!!!!

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    18.4 KB · Hit: 59

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Muhammed emin efe
Hocam belki sizinkide inmiştir güncellenmesi bekleniyordur çünkü benimkide 3gündür belli olmuyordu yeni belli oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

China post sitesinden bakın hocam pttde güncelleme gözükmüyor
Yok kanka bana gümrüğe girdi diye bildirim geldi.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Barış Okçu
Bazen 8 bazen 3 gün sürüyor. Ortaları pek yok. Muhtemelen Google'a ürünün ismini yazıp bakıyor en pahalı fiyat nerede ise ona göre değer biçiyor.
nasıl itiraz edeceğiz bu duruma sopnuçta kesilen faturaya göre vergi kesilir. Bizim faturamızda ödediğimiz tutar 0 neyin vergisi bu ?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Yok kanka bana gümrüğe girdi diye bildirim geldi.
Ben yanlış anlamışım hocam sizinki daha gelmedi diye anladım ben tamamdır o zaman vergi belli olunca bizede haber verirseniz mutlu oluruz hocam 🙏🙏

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Muhammed emin efe
nasıl itiraz edeceğiz bu duruma sopnuçta kesilen faturaya göre vergi kesilir. Bizim faturamızda ödediğimiz tutar 0 neyin vergisi bu ?
Kanka valla uğraştığına deymiyor. Bi arkadaşa da 600 lira kesmişlerdi, dağıtıma çıktığı ptt kargo şubesine gidicen, dilekçe vs yazcan. Çocuk üstnüe bi ton süre bekledi gidip 600 liradan 450 yaptılar. Onun dışında ben Cimer'e yazmıştım değerinden düşük gösterilen ürünlerde gümrük memurunun tekrar fiyatlandırma yetkisi vardır dedi. İtiraz etme hakkın var ama dediğim gibi yapcan işte. Devlete kanıtlaman lazım 0 liraya aldığını ama ona rağmen vergiden kaçamazsın muhtemelen banane senin ne kadara aldığından deyip yine geçirirler yani mantıken.

Ben yanlış anlamışım hocam sizinki daha gelmedi diye anladım ben tamamdır o zaman vergi belli olunca bizede haber verirseniz mutlu oluruz hocam 🙏🙏
Tamam kankam sende klavye almıştın di mi.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Barış Okçu
Kanka valla uğraştığına deymiyor. Bi arkadaşa da 600 lira kesmişlerdi, dağıtıma çıktığı ptt kargo şubesine gidicen, dilekçe vs yazcan. Çocuk üstnüe bi ton süre bekledi gidip 600 liradan 450 yaptılar. Onun dışında ben Cimer'e yazmıştım değerinden düşük gösterilen ürünlerde gümrük memurunun tekrar fiyatlandırma yetkisi vardır dedi. İtiraz etme hakkın var ama dediğim gibi yapcan işte. Devlete kanıtlaman lazım 0 liraya aldığını ama ona rağmen vergiden kaçamazsın muhtemelen banane senin ne kadara aldığından deyip yine geçirirler yani mantıken.

Valla isterse 2 bin lira param gitsin gümrüktren gelcek bi dolu ürün var vergi çok çıkarsa itiraz ederim

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Aynen bende epomaker ep84 aldım onu bekliyorum inşallah gümrüğe giricek.Gumruge girince mesaj gelmeside iyiymiş

Hocam uçak geliyor kısmı havalimanina inmiş demek mi oluyor ?

Ekler

• Screenshot_2024-06-27-22-43-18-350_yqtrack.app-edit.jpg
    Screenshot_2024-06-27-22-43-18-350_yqtrack.app-edit.jpg
    87.3 KB · Hit: 35
Son düzenleme:

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Muhammed emin efe
Valla isterse 2 bin lira param gitsin gümrüktren gelcek bi dolu ürün var vergi çok çıkarsa itiraz ederim
Hepsine çıkacak kanka. Yani Epomaker üzerinden aldıysan hepsine tek tek çıkacak.

Aynen bende epomaker ep84 aldım onu bekliyorum inşallah gümrüğe giricek.Gumruge girince mesaj gelmeside iyiymiş

Hocam uçak geliyor kısmı havalimanina inmiş demek mi oluyor ?
Yok yolda demek. Ama yani insede anca yarın veya ondan sonra indi diye bildirim gelir sana. Uçaktan paletleri vs indiricekler ya daha.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Barış Okçu
Hepsine çıkacak kanka. Yani Epomaker üzerinden aldıysan hepsine tek tek çıkacak.

Yok yolda demek. Ama yani insede anca yarın veya ondan sonra indi diye bildirim gelir sana. Uçaktan paletleri vs indiricekler ya daha.
yok epomaker değil kanka başka yurtdışı gönderilerim var ücretsiz aldığım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,241
Üyeler
161,257
Son üye
Kangal denen eleman
Top Bottom