vergi ne çıktıBeyler benim satın aldığım switch bugün geldi. Fakat 30 tane var switch alıp kullanmayacak varsa vergisini ödeyerek alabilirim. Aksi taktirde 30 switch işime yaramayacak.
vergi ne çıktıBeyler benim satın aldığım switch bugün geldi. Fakat 30 tane var switch alıp kullanmayacak varsa vergisini ödeyerek alabilirim. Aksi taktirde 30 switch işime yaramayacak.
bende switch almıştım dağıtıma çıktı toplam vergisi 74,84vergi ne çıktı
çok iyibende switch almıştım dağıtıma çıktı toplam vergisi 74,84
aynen daha fazla bekliyordum bençok iyi
Sabah gelmiş gümrüğe klavye. Haftaya kaldı vergi işi.Sebebi kargoların önce Singapur sonrasında ise Singapur'dan Türkiye'ye uçması. Kaldırma sırası Ptt de
Ah ah bı bizimki kaldı gibi inşallah gelecek bizim klavyede gümrüğeSabah gelmiş gümrüğe klavye. Haftaya kaldı vergi işi.
Benimkisi 4 gündür gümrüktebende switch almıştım dağıtıma çıktı toplam vergisi 74,84
Valla benim 3-4 gündür gümrükte. Yav gelde sinir krizi geçirme yemin ediyorum varya. Bayramda kapanır sabah 8 akşam 5 çalışırlar. Abicim bi gümrük 7/24 aktif olmalı ya. Gerçekten şu ptt ve gümrük insanı kanser eder.Sabah gelmiş gümrüğe klavye. Haftaya kaldı vergi işi.
Alırken kaçtane diye bakmadın mı. Ayrıca aynı switchleri kullanmak zorunda değilsin neden uğraşıyorsun. Kimsenin babasının hayrına vereceğini sanmam. Farklı switch al onunla birleştirirsin.Beyler benim satın aldığım switch bugün geldi. Fakat 30 tane var switch alıp kullanmayacak varsa vergisini ödeyerek alabilirim. Aksi taktirde 30 switch işime yaramayacak.
Hocam bende şans yok ya benimkide çift kalk in yaptıYok kanka senin china post
Kanka o normal ya aktarmalı yolluyorlar.Hocam bende şans yok ya benimkide çift kalk in yaptı
Artık 2hafta daha beklicez gibi hayırlı olsunKanka o normal ya aktarmalı yolluyorlar.
1 hafta kesinde fazlasını eksiğini bilemiyorum. Benim diğer kargoda aynı uçakta idi sanırım bugün inmiş gözüküyor.Artık 2hafta daha beklicez gibi hayırlı olsun