Huseyinatik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 405
Keycaps veya switch alıpta ne kadar vergi ödeyeceği belli olan var mı beyler? Kablo 277 yse keycaps veya switch çok daha pahalıdır bence
Kablo 277 değil 222. 197si kablo kalan vergi sunum ücreti. O hepsinden alınıyor.Keycaps veya switch alıpta ne kadar vergi ödeyeceği belli olan var mı beyler? Kablo 277 yse keycaps veya switch çok daha pahalıdır bence
diğer klavye dediğin brick 87 miMuhtemelen öyle yapacaklarda bu bizim gümrüğün işlemleri çok uzun sürüyor o can sıkıcı. Diğer aldığım klavye 50 dolar bakalım ona ne kadar kesecekler.
Yok kanka indirim dışında da aldım başka klavye.diğer klavye dediğin brick 87 mi
sdfsfdasdfsdfgsdgfs
Klavye alıpta vergisi belli olan yok mu aramızda?benim Retro Green Keycaps az önce kargoya verildi. switch de gümrürkte bekliyor
Valla hocam daha havalimanına inmesini bekliyorum ben inşallah bu gidişle inicek 2 gün oldu.Ben 1günde gelir diye düşünüyodum Türkiyeye 2 gün oldu sağolsun daha da beklemeye devam ediyoruz.Klavye alıpta vergisi belli olan yok mu aramızda?
Hocam kargonuz uçağa verildikten ortalama kaç gün sonra havalimanına ulaştı acaba ?Benim her şey gümrükte yatıyor kaç gündür
Kanka varmış olsa bile barkodu okutmadan güncellenmiş gözükmüyor.Valla hocam daha havalimanına inmesini bekliyorum ben inşallah bu gidişle inicek 2 gün oldu.Ben 1günde gelir diye düşünüyodum Türkiyeye 2 gün oldu sağolsun daha da beklemeye devam ediyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kargonuz uçağa verildikten ortalama kaç gün sonra havalimanına ulaştı acaba ?
Üzücü oldu bu ya keşke gelir gelmez güncelleseler.Kanka varmış olsa bile barkodu okutmadan güncellenmiş gözükmüyor.
Yok kankam mesela depoda bekliyor olabilir.Üzücü oldu bu ya keşke gelir gelmez güncelleseler.
çindeki depoda mı ?Yok kankam mesela depoda bekliyor olabilir.
Yok uçakta gözüküyorsa burdadır ama mesela daha barkodu okutulmadığı için gelmiş gözükmüyordur.çindeki depoda mı ?