1000 liraya yakın çıkar.https://epomaker.com/products/epomaker-ep84
Bunu alıcam da ne kadar vergi gelir acaba bilmiyorum
Eğer 0usd olarak olursa 26 dolar falan çıkması lazım. Ama kargo ücretini vergiden sayarlar ise yani 165tl'den o zamanda 75tl falan çıkması lazım vergi.5X5M1SCW2CYS bu kod klavye için çalışıyormuş harbiden. kod bana çıkmadı ama deneyince çalıştı. bunun vergisi ne kadar olur tahmini? vergisidir kargosudur falan ne kadar öderiz tahmini?
fatura tutarı 5usd nasıl 1000 dolar çıkar vergi.1000 liraya yakın çıkar.
Ürünün indirimsiz fiyatından mı hesaplayacak, bizim sepette ödediğimiz fiyattan mı hesaplayacak?
Yine denedim yine no luck çıktıKodlar hepsi için aynı zaten denemene gerek yok. Klavye kodu tek mesela
Adamlar vergiyi ürün üstünde yazan etikete göre belirlemiyor. Kendi kendilerine üstüne bedel yazıp ona göre geçiriyorlar.Eğer 0usd olarak olursa 26 dolar falan çıkması lazım. Ama kargo ücretini vergiden sayarlar ise yani 165tl'den o zamanda 75tl falan çıkması lazım vergi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
fatura tutarı 5usd nasıl 1000 dolar çıkar vergi.
hocam ürünü sepete ekledikten sonra sağda indirim kodu vs girme yeri var oraya yazKodları nereye yazioz bulamadim
Hiçbir ürün alamadım millet 5 dolara klavye almishocam ürünü sepete ekledikten sonra sağda indirim kodu vs girme yeri var oraya yaz