❌İndirim Bitti! EPOMAKER HEDİYELER DAĞITIYOR!!!!

Bluebird Switches

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-06-13 184932.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-13 184932.png
    108.4 KB · Hit: 76
Epomaker a girip beklediğinizde solda bi çark çıkacak o çarka mailinizi yazdığınızda çark dönücek ve hediye verecek.Hediyeyi kodla verecek tabii ki.
EP84 Klavye Kodu: 5X5M1SCW2CYS
Retro Green Keycap Kodu:TC6YD5PY61JN
5 Dolar: ES-F8314634A180
EP-01 Kablo Kodu: BJT17QR47JXJ
Almayanlar kodu girip alabilirler

İkinci hesaba bu geldi.

Nasil alıyoruz?

İlk çeviriste bu çıktı ama ürün stoğu bitmiş :) kodu girince ücretsizmi oldu ürün hocam?

Klavye 4000 TL falan. 1000 lira vergi vermem diyorsan alma iadeye gitsin. Ne diyim :D.
Kankam ben bu üründen bahsetmiyorum en son sefer insanların başından geçen bu oldu, ben dahil. 15 dolarlık şeye he tamam 5 dolar keselim vergi demiyorlar kafalarına göre değer biçip ona göre kesiyorlar bunu anlatmaya çalışıyorum. Allah bilir hangi memurun şeyinin keyfine nasıl eserse o kadar vergi çıkar.

Kankam ben bu üründen bahsetmiyorum en son sefer insanların başından geçen bu oldu, ben dahil. 15 dolarlık şeye he tamam 5 dolar keselim vergi demiyorlar kafalarına göre değer biçip ona göre kesiyorlar bunu anlatmaya çalışıyorum. Allah bilir hangi memurun şeyinin keyfine nasıl eserse o kadar vergi çıkar.
olay dogru bende baska sıteden almıstım whatgeehk tı ısmını yalnız yazmıs olabılırım 690 tl vergı odemıstım

BJT17QR47JXJ
Ep01 kablo da benden

TC kimlik işi nasıl oluyor bilen var mı ?

Geri