Almayanlar kodu girip alabilirlerEpomaker a girip beklediğinizde solda bi çark çıkacak o çarka mailinizi yazdığınızda çark dönücek ve hediye verecek.Hediyeyi kodla verecek tabii ki.
EP84 Klavye Kodu: 5X5M1SCW2CYS
Retro Green Keycap Kodu:TC6YD5PY61JN
5 Dolar: ES-F8314634A180
EP-01 Kablo Kodu: BJT17QR47JXJ
İlk çeviriste bu çıktı ama ürün stoğu bitmişİkinci hesaba bu geldi.
Nasil alıyoruz?
![]()
Epomaker EP-01 Cable
BORN TO WIN As a professional mechanical keyboard maker, EPOMAKER truly understand how important each accessory is. The cable is nevertheless neglected sometimes, thus we are bringing a brand new idea of custom mechanical keyboard to you. Get EPOMAKER EP-01 and give your keyboard a superb look...epomaker.com
Kankam ben bu üründen bahsetmiyorum en son sefer insanların başından geçen bu oldu, ben dahil. 15 dolarlık şeye he tamam 5 dolar keselim vergi demiyorlar kafalarına göre değer biçip ona göre kesiyorlar bunu anlatmaya çalışıyorum. Allah bilir hangi memurun şeyinin keyfine nasıl eserse o kadar vergi çıkar.Klavye 4000 TL falan. 1000 lira vergi vermem diyorsan alma iadeye gitsin. Ne diyim.
neden 2 tane eklıyozhttps://epomaker.com/products/epomaker-ep84 sepete 2 tane ekle.
5X5M1SCW2CYS indirim kodu var onu giriyorsun
standart shipping seciyorsun
bitti gitti
nasıl yani 2 klavye 5 dolar mı şimdi bu şekildehttps://epomaker.com/products/epomaker-ep84 sepete 2 tane ekle.
5X5M1SCW2CYS indirim kodu var onu giriyorsun
standart shipping seciyorsun
bitti gitti
evetnasıl yani 2 klavye 5 dolar mı şimdi bu şekilde
olay dogru bende baska sıteden almıstım whatgeehk tı ısmını yalnız yazmıs olabılırım 690 tl vergı odemıstımKankam ben bu üründen bahsetmiyorum en son sefer insanların başından geçen bu oldu, ben dahil. 15 dolarlık şeye he tamam 5 dolar keselim vergi demiyorlar kafalarına göre değer biçip ona göre kesiyorlar bunu anlatmaya çalışıyorum. Allah bilir hangi memurun şeyinin keyfine nasıl eserse o kadar vergi çıkar.
2 den fazlası gümrükden dönebilir. 2 2 2 2 şeklinde sipariş verebilirsin ama kişi bası aylık 5 hak var.neden 2 tane eklıyoz
2klavye alabiliyormuyduk hay ya :d