Neler Yeni

❌İndirim Bitti! EPOMAKER HEDİYELER DAĞITIYOR!!!!

Palo DAYI 👑

80+ Gold
hocam daha önce hiç amazon dışında yurtdışı alışveriş yapmadım. şimdi ziraat kartımla 5 dolar buna ödeme yapsam sonrasında hangi kargoyla nasıl gelecek, gümrükten geçişte benim yapmam gereken bir şey var mı, gümrük ücreti belirlenince nereden öğrenicem ve nereye ödeme yapıcam, sipariş verdiğim karttan otomatik mi çekecek, vergi yüksek gelirse ve almak istemezsem siparişi iptal mi etmem lazım gibi sorular var kafamda. amazondan alırken ne var ne yok hepsini bir kerede toplu ödemiştim. ekstra bir şey yapmamıştım. sorularım belki saçma gelebilir ama gerçekten hiç fikrim yok
urun ptt kargoya verılırse vergı kesılıyordu en son aras kargoyla gelenlerde vergı cıkmıyordu

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
sadece 5 dolar mı ödemem lazım tüm işlemler dahil yoksa vergi dahil değilmi fazla gelirse iade edebiliyormuyum
vergi dahil değil vergi için üstüne eğer 68 dolar yazarlarsa ona göre vergi gelir ama eğer 0 yazarlarsa fiyat olarak o zaman en düşük fiyattan vergilenir o da max 100tl anca tutar iade kısmını bilmiyom

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
sizce tahmini ne kadar vergi çıkar ben diyorum en fazla 200

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
ayrıca kapıya gelen şeyin vergisi çok çıkarsa almasam ne olur geri iade mi oluyor

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ayrıca kapıya gelen şeyin vergisi çok çıkarsa almasam ne olur geri iade mi oluyor
galıba gumruge gıdıyor ve orda bekledıgı hergun ıcın exstra ucret cıkarıyolar gerı ıade oluyosa olmaya bılır ama ıdae durumu yoksa dedıgım durum gerceklesır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,206
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom