Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
yok daha ön siparişte görünüyo bütün sitelerde. önümüzdeki ayın sonlarına doğru gelirHocam sizin sipariş kargoya verildi mi?
yok daha ön siparişte görünüyo bütün sitelerde. önümüzdeki ayın sonlarına doğru gelirHocam sizin sipariş kargoya verildi mi?
aldınız mı klavye ne kadar aldınınz elinize ulaştı mı pekiBurda da indirime girmemiş![]()
All Products
Discover premium mechanical keyboards, accessories, and typing upgrades in our online store. Elevate your experience with hot-swappable switches, RGB lighting & customizable designs.epomaker.com
banggodan alıp geçtim ya
al bunu konu başında indirim kodu vermiştim onla al bunu 61sini kullanıyorum memnunum 61 alma 64 alAlıntıyı görüntüle
Beyler bunu almak istiyorum da daha önce hiç almadım. Nette banggoda da baktım orada 2160 TL diyor. Burada indirimle 1046'ya geliyor. Ne iş bilen var mı ?
yok daha ön siparişte görünüyo bütün sitelerde. önümüzdeki ayın sonlarına doğru gelir
GK87 PRO fiyat 3.225 TL'ye düşmüş, mevcut siparişimi iptal edip tekrar aldım. Yeni üye inidirmiyle 2.946 TL'ye geldi. Almak isteyenler değerlendirebilir.aldınız mı klavye ne kadar aldınınz elinize ulaştı mı peki
bangodda mı diğer sitede miGK87 PRO fiyat 3.225 TL'ye düşmüş, mevcut siparişimi iptal edip tekrar aldım. Yeni üye inidirmiyle 2.946 TL'ye geldi. Almak isteyenler değerlendirebilir.
gördüm şimdi de ilk siparişim kargoya verildi, bi tane daha alabilirim ama belkibangodda mı diğer sitede mi
bu şekilde alırsam herşeyiyle birlikte ne kadar tutarAgalar şaşırıyorum 2 senedir bu siteyi paylaşan yok 2 sene önce buradan sk64s almıştım 35 dolara miss gibi
![]()
SKYLOONG SK64/SK64S
A 60% Layout Hot Swappable Keyboard As a 60% layout compact mechanical keyboard, the SK64/SK64S truly makes advantage of each inch to include four separate arrow keys for ultimate experience. Moreover, equipped with Gateron Optical Switches it not only ensures durability but also it’s hot...epomaker.com
Alıntıyı görüntüle
tüm indirimlere ek 10ANGELPGC indirim kodu ile %10 indirim alabilirsiniz
Kargo bedava tüm siparişler
sipariş verirseniz 3 hafta civarına geliyor tr ye vergisini ödeyip alabiliyorsunuz
fiyat yükselmiş 2900 e güzel fiyata almışsınBenimki verilmemişti iptal ettim, sonraki sipariş hemen kargoya verildi.
![]()
SKYLOONG GK87 PRO Sparta Mekanik Klavye Üç Model Gateron 3.0 Switch PBT Hot Swap Düğme RGB Aydınlatmalı Yastık Oyuncu 2.4G Bluetooth Kablosuz Oyun Klavyesi
Only US$130.99, buy best skyloong gk87 pro spartan mechanical keyboard triple model gateron 3.0 switch pbt hot swap knob rgb backlit gasket gamer 2.4g bluetooth wireless gaming keyboard sale online store at wholesale price.www.banggood.com
İndirimli fiyattan 5-6 gün daha satılması gerekiyordu, nedense erken sonlandırmışlar.fiyat yükselmiş 2900 e güzel fiyata almışsın