❌İndirim Bitti! EPOMAKER SİTESİNDE CIDOO QK61 V2 gonderim yok

Mtnogl

80+
Reaksiyon skoru
25
Kesin vergi çıkmayacak diye kesin bir şey yok. 1400 TL için gayet güzel bir klavye alınabilir. Diğer konularda vergi çıkmaması için yapabileceğiniz şeyler var.Kendimde kullanıyorum çok sevdim vergisiz gelmesi için yanwen ile gonderim ve tutarın dusuk yazılmasını isteyin herhangi bir sorunda sorumluluk size aittir.
Kupon: NABI

1756213276027.webp

1756213293641.webp

Vergi yansımaması için nasıl bir not düşmem gerekiyor? Herhangi bir miktar belirtmem gerekiyor mu? Ve bunu nereden belirtmem gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Vergi yansımaması için nasıl bir not düşmem gerekiyor? Herhangi bir miktar belirtmem gerekiyor mu? Ve bunu nereden belirtmem gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkü

Vergi yansımaması için nasıl bir not düşmem gerekiyor? Herhangi bir miktar belirtmem gerekiyor mu? Ve bunu nereden belirtmem gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Since taxes are very high in my country, could you please issue an invoice of $15-20 for my product? Also, could you ship my product with Yanwen? Please ship starting with a UK barcode. Thank you. Last Mile We World Express, thank you.

sorumluluk almıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

68% olsa alırdım
ya al gitsin ne olacak cidden sardı bu klavye hocam :)

Ürün almayı düşünmüyorum. Değişim ürünü bile sıkıntılı geldi.

Since taxes are very high in my country, could you please issue an invoice of $15-20 for my product? Also, could you ship my product with Yanwen? Please ship starting with a UK barcode. Thank you. Last Mile We World Express, thank you.

sorumluluk almıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya al gitsin ne olacak cidden sardı bu klavye hocam :)
Ok tuşları olmadan yapamıyorum :D

Kesin vergi çıkmayacak diye kesin bir şey yok. 1400 TL için gayet güzel bir klavye alınabilir. Diğer konularda vergi çıkmaması için yapabileceğiniz şeyler var.Kendimde kullanıyorum çok sevdim vergisiz gelmesi için yanwen ile gonderim ve tutarın dusuk yazılmasını isteyin herhangi bir sorunda sorumluluk size aittir.
Kupon: NABI

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
hocam yardimci oluyorlarmi faturada fiyatını düşük falan yazıyorlarmı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,256
Üyeler
183,252
Son üye