Neler Yeni

Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Muhammed efe
hocam dogrudur, etiket değişiyor yine dogru. videoları da izledim kutular da farklı ondan diyorum :kedi: gelirse şayet görürüz :kekw:
Tamam işte kutu ve klavye altına yapıştırdıkları etiket farklı sadece. Yani üründe bir fark olduğu yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epomaker sitesinde Leobog Reaper Switch olan seçenekle aynı switch geliyor.
Yok marka olarak leobog biliyorum ama örnek veriyorum epomaker kendi sitesinde daha çok switch modeli seçeneği veya renk seçeneği var tek fark o dur yani onu izah ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
ismail sağlam
Güvenmediğim için almadım kankam. Ne bileyim bir anlık gaza geldim.

NASIL ULAŞACAĞIM ?
ne alakası var kanka güvenmemekle sıfır klavye gittim elden aldım geldim tertemiz kullanıyorum mavi pudding+klavye 2000e aldım kapalı kutu fıstık gibi klavye

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam dogrudur, etiket değişiyor yine dogru. videoları da izledim kutular da farklı ondan diyorum :kedi: gelirse şayet görürüz :kekw:

Ice Vein Switch aldım :kedi:
Kutular farklı değil, iki farklı serisi satıldı Temuda bana iki seriden de birer tane geldi, birinin yazıları çince ve ledleri south o kadar. Ben konuyu tam okumadım ama 50 dolarlık siparişin normalde gelmiyor onu nasıl hallettin veya hallettin mi

dyleesh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bayram Durmuş
dört gözle takipteyim ekstra vergi çıkmazsa ho deriz çıkarsa kahkahaya boğulcam burada :D 2 klavye parasına 1 klavye almış olacak :D

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
Kutular farklı değil, iki farklı serisi satıldı Temuda bana iki seriden de birer tane geldi, birinin yazıları çince ve ledleri south o kadar. Ben konuyu tam okumadım ama 50 dolarlık siparişin normalde gelmiyor onu nasıl hallettin veya hallettin mi

faturayı 15dolar olarak gösterdiler

ne alakası var kanka güvenmemekle sıfır klavye gittim elden aldım geldim tertemiz kullanıyorum mavi pudding+klavye 2000e aldım kapalı kutu fıstık gibi klavye

kanka sarı sitede 4kya çıkıyor fiyatlar :kekw: 1800de ben verdim, vergi çıkarsa da 2binden hallice olur, np.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,349
İsim
Baran Kut

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
dört gözle takipteyim ekstra vergi çıkmazsa ho deriz çıkarsa kahkahaya boğulcam burada :D 2 klavye parasına 1 klavye almış olacak :D
vergisiz gelirse son mesajı atıcam zaten büyük ihtimalle banlarlar :D

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
E halletmişsin hocam bu konuda niye bu kadar yığılma olmuş :kekw: eline ulaştı mı bari?

ptt kabul etti dün, beklemedeyim :) Türk milleti işte, kendilerinden pahalı 1 şey alınca insanı a*tal yerine koymaya bayılan çok :D ki, yine konuya yazdı birisi. mail at belki faturayı düzenlerler diye ben de o şekil yol aldım :kedi:

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,349
İsim
Baran Kut
ptt kabul etti dün, beklemedeyim :) Türk milleti işte, kendilerinden pahalı 1 şey alınca insanı a*tal yerine koymaya bayılan çok :D ki, yine konuya yazdı birisi. mail at belki faturayı düzenlerler diye ben de o şekil yol aldım :kedi:
Ptt'ye verildiyse yüksek ihtimal vergisi vardır da geçmiş yani gümrükten. Güzel, hayırlı olsun.

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Erkan
Aula f75 aldım Ali express ten dolanciri dediler iptal ettim parayı direk yatirdilar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,365
Üyeler
163,482
Son üye
volkandd0
Top Bottom