Gsp300 olsa hak veririm ama bence bunun tasarımı kötü değil.Marka çok iyi ama kulaklığın tasarımı o kadar kötü ki 15-20 sene öncesinin dandik internet cafelerinde ki snoopy kulaklıklar gibi.
ses şiddeti seviyesi nasıldı hocam? yüksek ses verebiliyormuydu kulaklıkGSP 300 modelini daha önceki yıllarda kullanmıştım, kulaklıklığın iç kısmı oldukça dar idi. Ses yüksekliği ve bass olarak bir çok kullanıcıyı tatmin edeceğini düşünmüyorum. Genel anlamda ise fena olmayan bir kulaklık ve ses kalitesi oldukça iyi.
Ses şiddetti çok yüksek denemez hocam, sesin kaliteli olduğu kesin ama şiddet beni çok tatmin etmedi.dünden beri araştırıyorum genel anlamda ergonomi ve yapı kalitesi olarak (mic çıkmaması, kablo çıkmaması, plastik olması vs) cloud 2'den düşük bir kulaklık.
ama ses kalitesi, ses şiddeti seviyesi gibi durumlarda cloud 2'nin önünde bir kulaklık. gelince bakacağız nasılmış. bass konusu muamma muhtemelen mid ve tizler öne çıkıyodur ki oyun için bu daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ses şiddeti seviyesi nasıldı hocam? yüksek ses verebiliyormuydu kulaklık
Bende koyayım 999 a piyasa kırılsın.EPOS Sennheiser GSP 301 oyun kulaklığı 0 kapalı kutu sahibinden.comda - 1084238067
EPOS Sennheiser GSP 301 oyun kulaklığı 0 kapalı kutu sahibinden.comda - 1084238067www.sahibinden.com
2.ele düşmüş bile ürün gelseydi sonra koysaydın be adam