Neler Yeni

❌İndirim Bitti! EPOS Sennheiser GSP 301 Gaming Kulaklık - 719 TL

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Sercan SAYİT
Marka çok iyi ama kulaklığın tasarımı o kadar kötü ki 15-20 sene öncesinin dandik internet cafelerinde ki snoopy kulaklıklar gibi.

burak9956

80+ Bronze
Marka çok iyi ama kulaklığın tasarımı o kadar kötü ki 15-20 sene öncesinin dandik internet cafelerinde ki snoopy kulaklıklar gibi.
Gsp300 olsa hak veririm ama bence bunun tasarımı kötü değil.

ardaaq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
arda bayram
2 adet aldım kaçırıp almak isteyenler bana yazabilir para olmayan kartla satın aldım ödemeye duzenlede duruyor 2 ürün alacaklar bugün yazsın iptal olucak

edizb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
ediz buyruk
bende niye böyle

Ekler

• hgn.PNG
    hgn.PNG
    12.3 KB · Hit: 87

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Yurtdisinda 30 dolar

Gehinnom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Semih Erkılıç
GSP 300 modelini daha önceki yıllarda kullanmıştım, kulaklıklığın iç kısmı oldukça dar idi. Ses yüksekliği ve bass olarak bir çok kullanıcıyı tatmin edeceğini düşünmüyorum. Genel anlamda ise fena olmayan bir kulaklık ve ses kalitesi oldukça iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
dünden beri araştırıyorum genel anlamda ergonomi ve yapı kalitesi olarak (mic çıkmaması, kablo çıkmaması, plastik olması vs) cloud 2'den düşük bir kulaklık. aynı zamanda hafiflik olarak cloud2'den daha iyi. rahatlık ve konfor soru işareti hangisi daha iyidir bilmiyorum.

ama ses kalitesi, ses şiddeti seviyesi gibi durumlarda cloud 2'nin önünde bir kulaklık. gelince bakacağız nasılmış. bass konusu muamma muhtemelen mid ve tizler öne çıkıyodur ki oyun için bu daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GSP 300 modelini daha önceki yıllarda kullanmıştım, kulaklıklığın iç kısmı oldukça dar idi. Ses yüksekliği ve bass olarak bir çok kullanıcıyı tatmin edeceğini düşünmüyorum. Genel anlamda ise fena olmayan bir kulaklık ve ses kalitesi oldukça iyi.
ses şiddeti seviyesi nasıldı hocam? yüksek ses verebiliyormuydu kulaklık

Gehinnom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Semih Erkılıç
dünden beri araştırıyorum genel anlamda ergonomi ve yapı kalitesi olarak (mic çıkmaması, kablo çıkmaması, plastik olması vs) cloud 2'den düşük bir kulaklık.

ama ses kalitesi, ses şiddeti seviyesi gibi durumlarda cloud 2'nin önünde bir kulaklık. gelince bakacağız nasılmış. bass konusu muamma muhtemelen mid ve tizler öne çıkıyodur ki oyun için bu daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ses şiddeti seviyesi nasıldı hocam? yüksek ses verebiliyormuydu kulaklık
Ses şiddetti çok yüksek denemez hocam, sesin kaliteli olduğu kesin ama şiddet beni çok tatmin etmedi.

ahmetbirs

80+ Bronze
gelir mi acaba derken gönderilmiş cidden

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,164
İsim
Diyarhan
Top Bottom