erasmus hakkında bilgilendirirmisiniz

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
112
lise son sınıf öğrencisiyim bölüm hocamız seneye hollandada staj olucağını söyledi seçmeler falan olucakmış sizce seçmeler nasıl olabilir ne gibi sorular sorarlar
bu arada geçen yıl falan aşırı derecede hollandaya gitmek istemiştim kısmete bakın bakalım gidebilecekmiyim :)

lise son sınıf öğrencisiyim bölüm hocamız seneye hollandada staj olucağını söyledi seçmeler falan olucakmış sizce seçmeler nasıl olabilir ne gibi sorular sorarlar
bu arada geçen yıl falan aşırı derecede hollandaya gitmek istemiştim kısmete bakın bakalım gidebilecekmiyim :)
çok bilgim yok ama ingilizce kesinlikle olcak.

İngilizceni geliştir okuduğun bölümle alakalı mülakat sorularına bak videoları var zaten erasmus mülakat yazıp bakabilirsin

Ben muhasebe okuyorum bizde de sürekli her sene bir ülkeye gidiliyor ama bu sene olmadı işte ben gidemedim ama bizim okulda herhangi bir seçme yok nasıl olur bilmiyorum ama kesinlikle yabancı dil lazım olur orada gidenler öyle söylüyordu

Geri