Erazer Deputy 15 p1 5060 Laptop 43999TL HEPSİBURADA Peşin Fiyatına 10 taksit

44ep44

80+
Reaksiyon skoru
96
Net bir fırsattır, bu fiyatlara 4060 lı laptop zor bulunuyor. Benzerleri 60 bin civarında. En son 2-3 gün önce 46 bine düştüğünde fırsat paylaşılmıştı bu ekstra indirim çok iyi oldu ben aldım bir tane.
Ayrıca bir sürpriz, Axess kredi kartıma peşin fiyatına 10 değil 12 taksit yaptı. Kartınız ne olursa olsun taksit seçeneklerini yeniden gözden geçirmeyi unutmayın.

Clevo kasa ama fena olmayan bir Clevo kasa. %45 NTSC panel dışında sorunu yok.

Clevo kasa ama fena olmayan bir Clevo kasa. %45 NTSC panel dışında sorunu yok.
Evet sen geçen gün paylaştın, ben de senin paylaşımın sonrası takip ediyordum. Aslında senin konuya yazacaktım ama bulamadım, fırsat çok iyi olunca dedim en iyisi yebi konu açmak. :)

Net bir fırsattır, bu fiyatlara 4060 lı laptop zor bulunuyor. Benzerleri 60 bin civarında. En son 2-3 gün önce 46 bine düştüğünde fırsat paylaşılmıştı bu ekstra indirim çok iyi oldu ben aldım bir tane.
Ayrıca bir sürpriz, Axess kredi kartıma peşin fiyatına 10 değil 12 taksit yaptı. Kartınız ne olursa olsun taksit seçeneklerini yeniden gözden geçirmeyi unutmayın.
48-50 civarlarına lenovo loq var. Giriş seviyesi bir ürün ve panel kalitesi çok kötü olduğu için en fazla bu kadar eder zaten.

48-50 civarlarına lenovo loq var. Giriş seviyesi bir ürün ve panel kalitesi çok kötü olduğu için en fazla bu kadar eder zaten.
Ben loq tan da servisinden de çok çektim hocam aman uzak dursun. Servise giden laptop başka bir arızayla geri dönüyor. Benim sorunumdan bağımsız anakart sorunlarıyla uğraşan bir sürü loq sahibi var malumunuz. Ben seçimimi bundan yana kullandım benim için daha makul. Fiyatı ve depolama kapasitesi en büyük etken. İşlemci ekran bi tık daha iyiymiş loqda, çok da önemli değil.

4p core 250 nit 45ntsc 180 watt adaptör almamak için yeterli. Loq'un eski nesli sıkıntılı yeni nesil temiz.
Loqta 6p core işlemci 300 nit 100 srgb gsync 245watt adaptör mevcut.

Ben loq tan da servisinden de çok çektim hocam aman uzak dursun. Servise giden laptop başka bir arızayla geri dönüyor. Benim sorunumdan bağımsız anakart sorunlarıyla uğraşan bir sürü loq sahibi var malumunuz. Ben seçimimi bundan yana kullandım benim için daha makul. Fiyatı ve depolama kapasitesi en büyük etken. İşlemci ekran bi tık daha iyiymiş loqda, çok da önemli değil.
Zaman zaman markaların sorunlu serileri çıkabiliyor ama bu tamamının sorunlu olacağı anlamına gelmez. Bence yanlış tercih yapmışsınız.

4p core 250 nit 45ntsc 180 watt adaptör almamak için yeterli. Loq'un eski nesli sıkıntılı yeni nesil temiz.
Loqta 6p core işlemci 300 nit 100 srgb gsync 245watt adaptör mevcut.
Karşılaştırma aynı koşullar altında (fiyat) değil. Bana göre işlemci farkı oyun için önemsiz. Ekran ve parlaklık farkı için benim görüşüm ben fazla para vermek istemedim. Bir de ssd yi değiştirmek için yapılacak masraf gereksiz geldi. Bu benim görüşümdür genel bir kanıymış gibi söylemek istemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,865
Üyeler
184,517
Son üye
ғʀᴇᴅ ᴄ̧ᴀᴋᴍᴀᴋᴛᴀꜱ̧
Geri