Rehber Erazer Deputy 15 P1 MD62764 ÖNİZLEME

Bu forumdan ve diğer forumdan alan arkadaşların kullanıcı deneyimlerine göre gayet iyi değerler veriyor cihaz fiyatına göre alana arkadaşlara ho
ben şuanlık memnunum beleş fiyata aldık 10 ay taksit enflasyona göre beleş gelecek bana haftaya izini olduğum gün bilgisayar ağlayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Nirvana hayırlı olsun hocam.

CS GO test yapılacak, makineyi zorlayacak bir oyun değil. Çok eski laptoplar da açıyor onu.

- 2025 yapımı kaslı oyunları, üst grafik seviyelerinde, bir limit koymadan ve performans modundayken oyna.
- Min. 15dk oynadıktan sonra, MSI Afterburner üzerinden CPU GPU sıcaklık değerlerini paylaş. Böyle 2-3 oyun test et.
- Top noktada iken, Erazer uygulamasından fanlar kaç RPM'de dönüyor, gürültü seviyesi ne kadar rahatsız edici gözlemle.
- Hoparlör, panel ve kasa kalitesi nasıl, cihaz ısındığında klavye el değmeyecek duruma geliyor mu incele vs....
Senin şu medeni yorumlarını çok beğeniyorum :) hoparlörü beğendim toucpadi beğenmedim kasa normal kalitesiz deil ama asus kadarda değil.

Loq kullandım, acer nitro 5 kullandım, excalibur g770 (ki bu oldukça kötüydü) ve g870 kullandım bunun kasası hiç birinden kötü değil, daha iyi diyebilirim kalite hissiyatı açısından. Touchpad o kadar kaliteli gelmedi sadece bu doğru ama çalışsın yeter ki ben kullanmıyorum hiç. Ayrıca arka kapağını bu kadar rahat açabildiğim ve bir şey kopacakmış hissi yaşamadığım başka bir model olmadı.

@Abdullah Hacıgül incelemeni sabırsızlıkla bekliyoruz
@Abdullah Hacıgül beklemedeyiz cuma yetişmedi galiba ama sonuç şaşmaz fiyatıan göre on numara laptop kim ne derse desin birde 10 taksit gayet uygun alındı.

Bu arada PUBG bence bilgisayarı zorlayan bir oyun düşük ayarlarda 200 fps üstü ortalama 180 üsütnde gezdi fanları 6000 rpmde dönüyor ve sıcaklık 72 civarında gezindi soğutması şuan kullandığım asustan iyi bu arada laptoplarda ısı bir problem değildir laptop kullanmayan insan cahil insanlar geveler durur . Soğutma performansı isteyenler msi titanın eski serilerine baksın soğutma ile ilgili benim deneyimlediğim en iyi laptoplardır üstüne tanımam iddialı konuşuyum şuan hala üstüne tanımıyorum gtx 1080 ve gtx 1070 in olduğu kasaların kalınlığı ve fanları cidden inanılmazdı tabi onlarda sıcaklık sorun edebilirsiniz.

@Abdullah Hacıgül beklemedeyiz cuma yetişmedi galiba ama sonuç şaşmaz fiyatıan göre on numara laptop kim ne derse desin birde 10 taksit gayet uygun alındı.

Bu arada PUBG bence bilgisayarı zorlayan bir oyun düşük ayarlarda 200 fps üstü ortalama 180 üsütnde gezdi fanları 6000 rpmde dönüyor ve sıcaklık 72 civarında gezindi soğutması şuan kullandığım asustan iyi bu arada laptoplarda ısı bir problem değildir laptop kullanmayan insan cahil insanlar geveler durur . Soğutma performansı isteyenler msi titanın eski serilerine baksın soğutma ile ilgili benim deneyimlediğim en iyi laptoplardır üstüne tanımam iddialı konuşuyum şuan hala üstüne tanımıyorum gtx 1080 ve gtx 1070 in olduğu kasaların kalınlığı ve fanları cidden inanılmazdı tabi onlarda sıcaklık sorun edebilirsiniz.
Çok net söylüyorum bu bilgisayarın soğutmayla ilgili sorunu olmadığı gibi sıcaklıkları normalin çok çok altında. Eğlence ve performans modlarında testleri şu şekikde (oyunlarda da farksız değil)

Ekler

• IMG_20251116_180610.webp
    IMG_20251116_180610.webp
    613.5 KB · Hit: 6
  • IMG_20251116_180519.webp
    IMG_20251116_180519.webp
    764 KB · Hit: 6
Çok net söylüyorum bu bilgisayarın soğutmayla ilgili sorunu olmadığı gibi sıcaklıkları normalin çok çok altında. Eğlence ve performans modlarında testleri şu şekikde (oyunlarda da farksız değil)
''çok çok altında'' 87 derece gpu throttle hocam.

Geri